У Галкіна з’явився конкурент: Арестович нерівно дихає до Алли Пугачової, яка одягла жовто-блакитну сукню

Алла Пугачова здивувала цього року всіх прихильників та хейтерів. Зірка, яка здавалося, не втручається у політику, не змогла пройти повз українську трагедію та довела свою позицію. Дізнайтеся, як оцінив Олексій Арестович дії Примадонни.

Алла Пугачова для багатьох стала символом епохи, а її пісні — несли ностальгійний фльор по минулому. Завжди здавалося, що співачка розділяє одні цінності з людьми, яким несе свою творчість.

Проте, 24-го лютого виявилося, що Примадонна аж ні як не підтримує росіян, які почали всюди ліпити літеру Z та говорити пропагандистські лозунги. І хоча на початку війни зірка мовчки виїхала в Ізраїль, коли влада зачепила її чоловіка, терпець знаменитості урвався.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Відомо, що Алла публічно попросила визнати її іноагентом. Артистка зазначила, що не підтримує дії рф в Україні та уряд, який зробив країну вигнанкою на міжнародній політичній арені.

Пугачову підтримав і популярний українець Олексій Арестович. Він висловив захоплення в Інстаграмі та показав фото Примадонни 8-річної давнини. Тоді, у 2014-му вона вийшла на червону доріжку у жовто-синьому вбранні. Це був розпал російської агресії на Донбасі.

Втім, не всі прихильники підтримали Олексія. Чимало гнівних коментарів написали під публікацією, але всіх хейтерів знаменитий чоловік висміяв.

Чому Алла Пугачова поїхала від Максима Галкіна?

Гуморист з самого початку говорив речі у підтримку України. За це його активно почали притісняти вдома. Втім, це не засмучувало гумориста, а навпаки мотивувало спілкуватися з фанатами онлайн.

Згодом, коли цькування Максима дісталися краю, він чесно заявив, що попри все буде продовжувати виступати на чужині. Більше того, Галкін повідомив: кошти, виручені з продажів квитків — віддасть фондам, які опікуються українськими переселенцями.

Нагадаємо, що в Алли Пугачової з чоловіком є ще двійко дітей. Вони зараз з мамою у росії, адже мали виходити 1-го вересня на навчання до школи.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.