|
22.09.2022 12:14

“Це було задовільнення власного его”: 43-річний Дан Балан вразив зізнанням про своє ставлення до Тіни Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан вперше розповів про стосунки з жінками та не залишив сумнівів щодо свого істинного відношення до Тіни Кароль.

Стосунки між Тіною Кароль та Даном Баланом тривалий час хвилювали усіх фанатів програми “Голос країни”, хтось не вірив у правдивість та щирість цих почуттів, інші ж вважали, що поп-діва приховує від фанатів справжній роман з молдавським мачо. Коли ж шоу закінчилося, стало відомо, що Тіна та Дан все ж таки добре попіарилися, а про продовження стосунків поза камерами навіть мови йти не може.

Дан Балан вразив зізнанням про своє ставлення до Тіни Кароль

Дан Балан вразив зізнанням про своє ставлення до Тіни Кароль

Цікаво, що своє справжнє ставлення до поп-діви Дан Балан видав ще за часів зйомок, коли давав журналістам “1 + 1” ексклюзивне інтерв’ю про особисте життя. Саме тоді він розповів, що дуже серйозно ставиться до питання шлюбу, і саме тому досі жодного разу не одружився.

Мовляв, йому потрібна жінка, яка буде надихати та рухати його вперед, втім, увесь цей час він жив автономно, не маючи потреби у такій жінці. Усіх інших своїх коханок та обраниць він назвав “задовільненням власного его”.

Дан Балан вразив зізнанням про своє ставлення до Тіни Кароль

“У мене такого ніколи не було (справжнього кохання). У мене була автономія: енергетично я сам по собі йшов по життю, сам розвивався… Ті жінки, яких я мав, – це було задоволення власного его”, — поділився Дан Балан.

Варто відмітити, що поки його активно підозрювали у романі з Тіною Кароль, співак встиг засвітитися у інтрижках аж з двома прекрасними дівчатами. Першою була красуня з Харкова, а інша працювала у знімальній групі. Взаємини зірок тим часом поза ефірами були не такими теплими.

Подейкували, що зірки навіть не віталися за кулісами, а коли вмикалися камери починали грати в свої ролі.