З’ясувалося, що у Дзідзьо та Ольги Цибульської є спільна дитина: співак у пологовому випромінював щастя

Минулого року колишня дружина Михайла Хоми (Дзідзьо) вперше розповіла про те, як боляче їй було спостерігати за Ольгою Цибульською та своїм чоловіком.

Після того, як Дзідзьо та Ольга Цибульська почали активно співпрацювати, українським шоу-бізнесом поповзли чутки про роман артистів. Не рятував ні той факт, що Михайло давно одружений, ні влаштоване особисте життя Ольги. Врешті-решт, стало відомо, що співачка народила. А хлопчик через деякий час став копією артиста.

З’ясувалося, що у Дзідзьо та Ольги Цибульської є спільна дитина

Цибульська з сином
З’ясувалося, що у Дзідзьо та Ольги Цибульської є спільна дитина

А от Дзідзьо став лише хрещеним батьком. Своїх спадкоємців в нього немає. Єдиний раз, коли Михайло завітав у пологовий будинок стався лише під час зйомок його кінострічки “Перший раз”. Повідомлялося, що співак знімав сцену у тому самому пологовому, де колись народився сам. Тоді збулася найбільша мрія артиста — створити фільм.

З’ясувалося, що у Дзідзьо та Ольги Цибульської є спільна дитина

Пізніше у мережі з’явилася фотографія, де Михайло тримає маленького Дениса, якого похрестив разом з Ольгою. Чоловіка поруч з артисткою не видно, а натомість разом з нею новоспечений зірковий кум.

Ольга Цибульська і Дзідзьо
З’ясувалося, що у Дзідзьо та Ольги Цибульської є спільна дитина

Після цього плітки про роман між зірками лише посилилися, хоча артисти згодом зізнавалися, що навпаки хотіли таким чином їм запобігти.

Так, Ольга Цибульська після заяви про те, що Михайло розлучається з дружиною зізналася, що стала кумою для Михайла саме для того, щоб уникнути скандалу. Але на поміч фанатам пройшла дуже нетактична приказка, яка лише зробила ситуацію ще більш комічною та безглуздою.

Поширенню пліток посприяв і той факт, що Ольга Цибульська приховувала справжнього біологічного батька своєї дитини. Лише нещодавно з’ясувалося, що це народний депутат Сергій Грисюк, який до останнього не хотів бути публічною людиною, а його особистість розкрив журналіст Ростислав Калалацинський, який активно співпрацював з колишньою дружиною Дзідзьо Ярославою.

Викриття сталося одразу після того, як Ольга публічно почала принижувати жінку в інтерв’ю у Катерини Осадчої.

Схожі статті