Звідки родом Віра Брежнєва? Звідки Меладзе витягнув українську співачку, яка роками жила і працювала в росії

Віра Брежнєва – це насправді творчий псевдонім зірки. Віра Вікторівна Галушко – справжнє ім'я відомої співачки, яка народилась в невеликому українському містечку, де й почала займатися творчістю, навіть не мріючи про велику сцену.

Співачка народилась в Україні, в Дніпропетровській області у місті Дніпродзержинськ. Це невелике місто Каменського району, все своє дитинство та юність Брежнєва провела в рідному містечку, де навчалась у школі, ходила на різні спортивні секції, та на танці, захоплення до яких, їй відкрив тато. Річ в тому, що коли Вірі було 4 роки, вони родиною були на відпочинку та одного разу тато Віри поставив дівчинку на поміст і сказав, “танцюй”. З того моменту Віра пішла на танці та почала думати про велику сцену.

Звідки родом Брежнєва?

Місто Дніпродзержинськ – відоме ще з часів Київської русі й саме завдяки козакам з села, воно перетворилося на повноцінне місто у 1917 році. Також місто має назву – Кам’янське, таку назву місто мало при заснуванні та аж у 1936 році його перейменувати у Дніпродзержинськ. А у 2016 році вирішили повернути місту стару назву. Також місто славиться видатним політичним діячем Брежнєвим Леонідом Іллічем, який є уродженцем Кам’янського.

Саме у Дніпродзержинську співачка почала займатися вокалом і як виявилось, не дарма. Але дитинство Віри було нелегким, адже, в 11 років родина Галушко втратила батька і дівчині довелось почати працювати. Добре, що рідне місто Віри не таке велике, тому з поміччю знайомих, віра мала змогу працювати. Спочатку дівчина працювала у кафе, потім на місцевому ринку, а згодом нянею у знайомих. Однак, це не заважало їй відвідувати музичну школу та різноманітні гуртки.

Брежнєва у “ВІА Грі”

Тож, все, чим займалась Брежнєва, допомогло їй побудувати кар’єру співачки. Спочатку дівчина потрапила у гурт “ВІА Гра” і почала будувати своє творче майбутнє. До речі, саме її рідне місто допомогло продюсерам, Костянтину Меладзе та Дмитру Костюку вигадати дівчині з прізвищем Галушко, псевдонім Віра Брежнєва.

Схожі статті