“Усю ніч із температурою”: Ксенія Мішина поскаржилась на тяжку ніч. Зеленський у снах вже не лікує

Ксенія Мішина завоювала серця українських телеглядачів своєю простотою та відвертістю. Українці люблять спостерігати за розвитком Ксенії та її новими ролями в серіалах та фільмах. Тому, скарги на свій стан здоров'я спантеличили прихильників акторки.

Акторка намагається бути відкритою до шанувальників, але фільтрує інформацію і не виставляє на показ чогось зайвого. На днях Мішина вийшла в instagram в не дуже доброму вигляді. Акторка захворіла через різке осіннє похолодання та постійну сирість. Мішина не з тих зірок, які виходять на публіку лише у приголомшливих образах. Вона доволі проста та відверта. І оскільки зараз всі публічні люди намагаються бути більш відкритими з народом, то і Мішина підтримує таку позицію.В той ранок, актриса завила:

“Усю ніч із температурою, з ранку теж. Осінь, нічого нового”

Мішина поскаржилась на тяжку ніч
Мішина поскаржилась на тяжку ніч

До того ж після найромантичнішого шоу країни “Холостячка” Мішина звикла, що її особисте – це публічне, але, звісно, не все. Багато чого Ксенія не розповідає своїм шанувальникам і це також добре, її цікаво пізнавати. Також, нещодавно в акторки хворів син Платон і навіть через це не ходив до школи, тому можливо на стан здоров’я вплинула ще й застуда сина.

Ксенія звикла публікувати різні випадки зі свого життя. Це і побачення, і хвороби, і зйомки, і відносини та навіть сни. Так, одного ранку Мішина одразу після пробудження вийшла в сторіс і розповіла, що їй наснився Володимир Зеленський, з яким вона купувала продукти в Сільпо. Ця розповідь розсмішила та здивувала підписників. Сама ж Ксенія не коментувала свій сон, а просто написала:

“Разом з Володимиром Зеленським ми ходили в Сільпо купувати продукти”.

Мішина скаржиться на тяжку ніч і розповідає про Зеленського
Мішина скаржиться на тяжку ніч і розповідає про Зеленського

Після цих історій шанувальники почали жартувати над акторкою, ніби-то температура не спадає, бо Зеленський не лікує у снах.

Схожі статті