Олег Винник поїхав за кордон та змінив професію: чим тепер заробляє на примхи Таюне повелитель вовчиць

Олег Винник останні півроку живе в Німеччині разом зі своєю дружиною Таюне та повнолітнім сином Юліаном. Олег не виступає, не приїжджає на благодійні концерти, чим же заробляє на життя артист?

Винник – улюбленець українських жінок, його тембр голосу та поведінка на сцені заворожує. Звичайно, що кожна жінка хотіла б опинитися в полоні такого красеня. Проте репутація в Олега дуже цікава, чоловіка вважають одним з тих чоловіків, які дуже сильно люблять жінок, але це все лише сценічний образ. Насправді ж співак зразковий сім’янин. Він має багаторічний, щасливий шлюб зі своєю незмінною бек-вокалісткою Таюне і сина Юліана, про якого, останнім часом в мережі багато інформації.

Так, від початку нападу росії на Українську землю, родина Винника поїхала за кордон. Тривалий час вся країна не могла зрозуміти куди подівся повелитель вовчиць та чому та куди він різко зник. Олег дуже довго не виходив на зв’язок, дійшло до того, що навіть його колеги почали думати, що він зрадив батьківщину та поїхав якомога далі від війни.

Але не все так просто, Винник серйозно захворів, точніше, хворий він давно, а от під час війни в артиста сталося загострення хвороби. Лікувати недуг Олегу треба було терміново. А в Україні на той момент лікарі приділяли увагу військовим та людям, які постраждали вій російських злочинів. Тому родина Винника вирішила скоріше поїхати до Німеччини аби лікувати зіркового тата та чоловіка. До того ж син Винника Юліан все життя живе в Німеччині, тож обирати іншу країну Олегу з Таєю не довелось.

Благодійний фонд Винника
Благодійний фонд Винника

З часом, стала відома інформація про те, чим займається Винник за кордоном.Артист активно допомагає Україні волонтерством. Разом зі своїм фондом “Вовчиця” Олег купує машини для ЗСУ та контролює процес доставки особисто. Тож, нова професія Винник за кордоном – волонтер.

Схожі статті