Олена Кравець відростила довге волосся і стала копією Олени Зеленської: чому відмовилася від стильного каре

Зірка "Кварталу 95", Олена Кравець, вразила прихильників своїм новим образом. Знаменитість на десять років помолодшала та посвіжішала лише змінивши зачіску. 

Олена Кравець — одна з найстильніших жінок українського шоу-бізнесу. Попри те, що вона, переважно, актриса комедійного жанру, вбрання знаменитість обирає вишукані та елегантні. Улюблениця з “Кварталу 95” не боїться експериментувати зі своєю зовнішністю та часто з’являється на сцені з новою зачіскою.

Олена Кравець зробила стрижку короткий боб
Олена Кравець відростила довге волосся

Весною минулого року зірка зробила ультракоротке боб-каре, чим ошелешила своїх фанатів, оскільки для жінки доволі сміливий крок так коротко відрізати волосся. Олена неодноразово доводила, що бути стильною та привабливою можна як з короткою зачіскою, так і з довгими локонами.

Нещодавно, у своєму інстаграмі, акторка опублікувала світлину, де помітно, як за півтора року відросло волосся. Тепер стрижка зірки нагадує зачіску першої леді, Олени Зеленської, яка також носить відросле волосся. Підписники одразу звернули увагу на новий образ своєї улюблениці та засипали знаменитість компліментами.

  • “Вам гарно з довшим волоссям, молодше виглядаєте”,
  • “Ви — еталон української вроди, чуттєвості та ніжності”, — написали під фотографією фанати.

З чого складався творчий шлях Олени Кравець?

Ще у студентські роки Олена Кравець почала грати у КВН. У 1998 році артистку запросили до колективу шоу “Квартал 95”, яке тоді ще тільки но починало свій шлях до шаленої популярності. Через два роки знаменитість остаточно переїхала до Києва, стала постійною акторкою комедійного проєкту та його адміністративним директором. Телепередача розвивалась, а разом з нею Кравець почали впізнавати все більше українських телеглядачів.

Відтоді вже відому акторку запрошували на знімання різних проєктів та фільмів. Кравець протягом трьох років грала одну з головних ролей у відомому серіалі “Слуга народу”, а згодом, у 2018 році, артистка створила власне гумористичне шоу “Жіночий квартал”.

Нагадаємо, що Олена Кравець одружена та має трьох дітей.

Схожі статті