41-річна Лілія Ребрик показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною: “Нарешті народиться хлопчик”

Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик заінтригувала мережу можливою вагітністю. Чи дійсно зірка очікує на дитину, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик змогла втілити у життя мрію багатьох молодих дівчат — знайти своє кохання та народити від цієї людини дітей. Цікаво, що на шляху до сімейного щастя їй довелося зробити декому боляче, адже її майбутній чоловік Андрій Дикий не був вільною людиною.

Лілія Ребрик нещодавно розповіла, як змінилося її життя після 24.02.2022 року
Лілія Ребрик показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

В результаті у цьому союзі народилося дві прекрасних дівчинки — Діана та Поліна. Старша навіть пішла по стопах своєї матері і вже активно знімається в кіно.

Лілія Ребрик показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

Втім, деякі фанати вважають, що у цій родині все ж таки дечого не вистачає, і це маленький син. Нещодавно 41-річна акторка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з чергового дня народження своєї старшої спадкоємиці.

На деяких фотографіях вона засвітила округлий животик, який насправді може свідчити про вагітність, а про відсутність у телеведучої дієти. Тим паче, що вона може собі на даний момент це дозволити, адже не знімається в ранкових шоу, так як канал “Україна” зупинив своє віщання.

Лілія Ребрик показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

Деякі з шанувальників вирішили прямо поставити питання щодо того, чи очікує Лілія Ребрик на спадкоємця, але зірка, дотримується стандартної лінії зіркової поведінки і не відповідає на подібного роду питання.

Варто відзначити, що Лілія не говорила у своїх інтерв’ю, що має намір зупинитися у плані поповнення, тож цілком імовірно, що зіркова родина все ж таки наважиться на народження синочка.

Схожі статті