Син Оксани Марченко проти синів Ігоря Кондратюка: як виглядають і чого досягли спадкоємці зірок “Х-Фактора”

Оксана Марченко та Ігор Кондратюк колись були добрими друзями. У обидвох великі сім'ї і вже є дорослі діти. Чого досягли спадкоємці двох зірок?

Оксана Марченко та Ігор Кондратюк стали суперзірками українського телебачення вже у доволі зрілому віці. На момент активного розвитку їхньої дружби, в обидвох були діти-підлітки. Продюсер виховав трьох спадкоємців, а телеведуча — двох.

Оксана Марченко та Ігор Кондратюк
Син Оксани Марченко проти синів Ігоря Кондратюка

Син Оксани Марченко проти синів Ігоря Кондратюка

Богдан Марченко народився у союзі Оксани Марченко та підприємця Юрія Коржа. У вельми юному віці хлопчик залишився без опіки рідного батька. Натомість у нього з’явився заможний вітчим Віктор Медведчук.

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні
Син Оксани Марченко проти синів Ігоря Кондратюка

Судячи з усього, чоловік зміг налагодити міцний зв’язок з пасинком, адже свого первістка Богдан назвав на честь олігарха.

Зараз молода людина одружений, виховує маленького сина Віктора і живе в маєтку. Оксана Марченко ніколи не розповідала, у якій сфері діяльності працює Богдан, але не важко здогадатися, що імовірніше за все мова йде про бізнес.

А сини Ігоря Кондратюка Данило та Сергій обрали інший шлях. Старший вирішив стати кінооператором і навіть допомагав батькові створювати його авторські шоу. Натомість молодший обрав для себе сферу блокчейну.

Син Оксани Марченко проти синів Ігоря Кондратюка

Спадкоємці Ігоря також роз’їхалися, але за кордоном жити не захотіли. Нещодавно Ігор Кондратюк розповідав, що Сергій добре знає німецьку мову. Втім, до Німеччини переїхати відмовився. Натомість Данило вивчився у польському університеті, але також прийняв рішення повернутися до України і розвиватися на її території. Лише менша дочка Ігоря Поліна на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки, де отримує професію космічного інженера.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.