Мовчунка Лорак написала лист розкаяння та заявила про свою любов до України: “Я зробила вибір – служити людям”

Мовчання Ані Лорак нарешті наповнилось словами. Артистка вирішила очистити своє ім'я і написала великий лист розкаяння, де пояснила свою позицію та в користь кого вона співає пісні.

Дивно те, що цілих 7 місяців Ані Лорак взагалі не робила жодних заяв, а після новин від міністра культури України про позбавлення її та інших мовчунів всіх українських нагород, артистка чомусь збентежилась і вирішила пояснити свою точку зору та розкаятись написавши лист.

“Я надто довго мовчала, і, напевно, це було великою помилкою, оскільки це мовчання використовується проти мене. Тепер я хочу розставити всі крапки над “і”, висловити те, що я насправді відчуваю” – такими словами почала своє розкаяння Лорак.

Кароліна згадала, що вона народилася у мальовничому буковинському краї і зазначила, що патріотизм людини визначається не словами, а вчинками. І саме після таких важливих слів, Лорак заговорила про нагороди, певно так не хочеться їх втрачати. До речі, скоро у артистки повинен стартувати тур по Німеччині з концертами у різних містах. Та й нещодавно Лорак безсоромно хизувалась нагородами, отриманими в Україні

Лорак написала лист розкаяння і нарешті заговорила про Україну
Лорак написала лист розкаяння і нарешті заговорила про Україну

“Цілих 20 років моєї творчості, своїм іменем, я прославляю Україну по всьому світові. Беру участь в різних музичних конкурсах і отримую за це нагороди і створюю образ України у світі”.

Після “тонкого” натяку на те, що тема нагород її бентежить, артистка торкнулася теми політики і творчості. Лорак вважає себе політично не амбіційною і наголошує на тому, що творчість і політика не мають стояти поряд. Також Кароліна зазначила, що політики використовують її ім’я, як зброю проти України і їй це не подобається.

“Я впевнена,неприпустимо змішувати поняття артист і політика”

Насправді співачка зізналася у любові до батьківщини, проте не торкнулася теми війни чи злочинів росії, цей лист аполітичний і Ані вирішила розповісти саме про свої почуття, але зробила це дуже акуратно, обходячи гострі кути. Певно скандалу артистка не хоче.

“Я давно зробила вибір – нести любов людям через музику. Я обираю – служити людям своєю творчістю. Коли я співаю, я співаю для всіх і не розділяю нікого за національністю”

Також, Лорак попросила не засуджувати її та її почуття та вчинки. Лорак сказала, що свій вклад для підтримки батьківщини вона робить, але це не на телекамеру, можливо це й справді так, Ані наголосила на своїй позиції “За мир” та розповіла, що вона вірить у те, що добро рано чи пізно перемагає зло.

“Диктувати мені, як я повинна любити Україну ні в праві ніхто. Я роблю особистий вклад у підтримку України та у мир”

Тож лист написаний для того, щоб висловити свої думки, які накопичились за 7 місяців. Проте питання, чому співачка так довго мовчала, залишається відкритим. Адже вона сказала, що показником є дії, а саме дій з боку Кароліни пока немає.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.