Єгорова розлючена: засмагла Ірина Федишин засвітилася на курорті під пальмами з Антіном Мухарським (ФОТО)

Ірина Федишин засвітила фотокартку з пальмами та колишнім чоловіком зрадниці Сніжани Єгорової Антіном Мухарським. Цікаво, які стосунки пов'язують колег крім робочих, на фото вони виглядають дуже мило вдвох.

Відомо, що Антін та Єгорова мали довгі відносини та шлюб, в їх родини виховувалося три дитини, але спільна лише одна. Пара часто афішувала свої стосунки та не приховувала явних конфліктів, які раз за разом дивували всю країну. У 2016 скандальне подружжя вирішило розлучитися, і, напевно, це було найкращим рішенням в їхньому житті.

Але розлучення також не пройшло без сварок та публічних скандальних звинувачень. Всі юридичні питання вирішувалися через суд, де пара знову не втрималась від сварки через аліменти. 9 років експодружжя жило разом, але так і не навчилися знаходити спільну мову. Як у шлюбі поливали один одного брудом, так і після нього. Мухарський навіть зізнався, що Сніжана його била ногами при сварках. І Антін іноді почував себе слабким та беззахисним у тих стосунках.

Ірина Федишин похизувалася курортними кадрами з Мухарським
Ірина Федишин похизувалася курортними кадрами з Мухарським

Напевно Мухарського настільки заділи вчинки Єгорової за живе, що після розлучення чоловік випустив книгу під назвою “Розрив”, де описав процес розлучення, сімейні драми та свої емоції.

Також, ще доволі молодий актор склав заповіт, де зазначив, що колишня не має права на жодну річ з його майна і весь його статок потрібно поділити між дітьми.

Зараз же, після гучної заяви Сніжани про підтримку “руського міру” Антін стидається того, що витратив стільки років свого життя на цю жінку і не розгледів справжньої натури Єгорової. Звісно, що експодружжя розірвало всі зв’язки.

А тепер Мухарський з’явився на фотографіях Ірини Федишин під пальмами. Засмаглі  Антін та Ірина щасливо позують на Іспанському курорті Марбея, куди вирушили з благодійним концертом та запрошують всіх охочих приєднатись та зібрати кошти на допомогу ЗСУ.

Схожі статті