Ектор Хіменес-Браво заколисав на руках новонароджену дитину та повідомив новину: “Тепер все буде інакше”

Ектор Хіменес-Браво став надзвичайно популярним в Україні. Чоловік прославився завдяки своєму кулінарному таланту і настільки полюбився глядачам, що прихильники бажають знати буквально все про його життя. Нещодавно кухар показав у профілі крихітну дитину.

Ектор Хіменес-Браво. Герой цього матеріалу полюбився українцям та полюбив Україну сам. Війну він зустрів разом зі своєю другою Батьківщиною. Події в його коханому Ірпені дуже вразили знаменитого чоловіка і ошелешили. Ще більше відкрився популярний кухар прихильникам та поділився з ними головним: подробицями свого особистого життя.

Виявляється, у нього є обраниця, за якою зірковий суддя “МастерШеф” дуже сумує зараз. З дівчиною він показав нові світлини, а нещодавно ошелешив геть усіх: на особистій сторінці в Інстаграмі у відомого колумбійця з’явилося фото, де новонароджене дитя тримає його за руку. Далі показані кадри, де він заколисує дитинку.

“Тепер все буде інакше… Я часто думаю над тим, що зараз все покоління дітей, від новонародженого до 18 років — діти війни, діти, які не матимуть дитинства. В цьому році вони не підуть в перший клас, не розіб’ють у школі перше вікно. Не будуть бігати в селі по полю, чи пасти гусей…”, — написав Ектор.

Прихильники подумали, що у Хіменеса-Браво з’явилася дитина та написали про це у коментарі:

  • “Я вже хотіла вас вітати”
  • “Вам так личать дітки, особливо немовлята на руках… Природжений татусь”
  • “З вас вийде прекрасний татко”
Ектор Хіменес-Браво заколисав на руках новонароджену дитину

Проте, цей малюк, на жаль, не нащадок відомого кулінара. Даним фото, а за ним і відео знаменитий чоловік хотів привернути увагу до малюків, які знаходяться в Охмадиті. Він закликав всіх зібратися з силами та допомогти цим крихіткам.

Нагадаємо, що Ектора тривалий час був у стосунках з учасницею “МастерШеф” Тетяною Стребковою, а згодом його підозрювали у романі з Ольгою Мартиновською.

Схожі статті