Колишня фаворитка Ігоря Кондратюка Аіда Ніколайчук вразила публічним зізнанням: “Любити тебе не перестану”

Відома українська артистка, переможниця Х-Фактору та колишня підопічна Ігоря Кондратюка Аіда Ніколайчук вразила мережу своєю новою композицією.

Знаменита українська співачка Аіда Ніколайчук вперше мала можливість відчути на смак славу 9 років тому. Саме тоді вона прийшла на кастинг вокального шоу Х-Фактор, показала, на що здатен її голос, а потім виграла проєкт.

Як виглядає перша дружина Ігоря Кондратюка, яка перевершила Аіду Ніколайчук і Оксану Марченко
Аіда Ніколайчук вразила публічним зізнанням

Досягти своєї мети юній виконавиці допомагав продюсер Ігор Кондратюк. Втім, продовжити розвивати її кар’єру поза стінами студії СТБ він не захотів.

Це було доволі дивним рішенням, адже Аіда володіє неймовірними вокальними та зовнішніми даними. Артистка очевидно могла принести йому, як мінімум, високі доходи. Але продюсер висловився лаконічно та зрозуміло: вони з Аідою одне одному не підходять, тому не співпрацюють.

Аіда Ніколайчук вразила публічним зізнанням

Шанувальники Ніколайчук щиро шкодували про таке рішення Кондратюка, адже він влаштував кар’єру багатьом знаменитим музикантам. Натомість Ігор навіть не з’явився на першому сольному концерті Аіди, що змусило аудиторію думати, що між зірками склалися погані стосунки.

З тих пір пройшло вельми багато часу і зараз Аіда Ніколайчук може похизуватися абсолютно іншим стилем, оновленою харизмою та репертуаром. Нещодавно артистка оприлюднила на особистому YouTube-каналі новий кліп на пісню ліхтар “Ліхтар”.

Відеоробота була відзнята у кукурудзяному полі вночі. Привертає також увагу незвичайний формат кліпу, який переносить нас у далекі двохтисячні та дарує почуття ностальгії.

Окремих компліментів заслуговує артистка і за оновлений образ. Перед очима глядачів постала не білявка з витонченим макіяжем, а драматична шатенка, якій є про що розповісти своїй аудиторії.

Схожі статті