39-річна Джамала покинула молодого чоловіка та забрала обох спадкоємців до себе за кордон: “Розлучились”

Відома українська співачка Джамала сколихнула мережу зізнанням про те, що нарешті змогла зустрітися зі своїми синами, яких не бачила тривалий час.

Відома українська співачка Джамала з початку повномасштабної війни на території України доклала усіх зусиль, щоб допомогти співвітчизникам інформаційно та фінансово. Зокрема, вона першою рушила у гастрольний тур Європою, головною метою якого були збори коштів.

Джамала покинула молодого чоловіка та забрала обох спадкоємців

Джамала заявила, що не може повернутися з Польщі до України
Джамала забрала дітей за кордон

А незабаром зірка повідомила і про те, що візьме участь у польській версії шоу “Танці з зірками”. Артистка наголосила, що головною метою ставить перед собою надання інформації полякам про те, що відбувається в Україні. Мовляв, таким чином вона бореться за незалежність України. Також Джамала продовжує збирати кошти для допомоги своїй батьківщині.

З 24 лютого їй довелося прийняти важке рішення. По-перше, залишити свого тридцятирічного чоловіка, який не має права виїжджати за кордон, а по-друге, евакуювати своїх дітей до родичів.

Зважаючи на розлуку із коханою людиною, і зі спадкоємцями, Джамалі бувало дуже непросто. Зірка навіть плакала. Втім, нещодавно у родині трапилося велике щастя. До співачки приїхали спадкоємці.

Джамала зустрілася з дітьми

Чи довго хлопчики перебуватимуть у Польщі разом з зірковою мамою, і чи взагалі залишаться з нею, залишається під питанням. Артистка досить довго не могла влаштувати цю поїздку, і як мама сильно страждала.

Нагадуємо, що Джамала вже багато років заміжня за чоловіком Сеіт-Бекіром Сулеймановим, від якого народила двох синів. Деякий час чоловік навіть не дозволяв своїй коханій брати участь у танцювальному шоу. Але після танців в Україні, він погодився і на подібний проект в Польщі, зважаючи на його гуманітарну мету.

Схожі статті