“Поїхала до України, до своїх рідних, на Батьківщину”: друг Ані Лорак розповів, куди зірка зникла на півроку

Колишній друг української співачки Ані Лорак Олег Боднарчук вперше прокоментував її звернення до слухачів щодо політичної ситуації та свого мовчання.

Після початку повномасштабної війни на території України Ані Лорак зібрала свої речі, єдину дочку Софію та виїхала з російської федерації. Подейкували, що після свого антивоєнного посту, в якому співачка навіть не вказала країну-агресора, вона побоялася репресій та вирішила знайти безпечне місце за кордоном.

Мовчунка Лорак написала лист розкаяння
Друг Ані Лорак розповів, куди зірка зникла на півроку

Артистка видалила свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram та зникла з інформаційного простору на півроку. Нещодавно артистка повернулася до москви і вразила вчинком: Ані Лорак склала листа до своїх слухачів, в якому пояснила свою політичну позицію а також заявила, що вона прославляє Україну своїми виступами.

Друг Ані Лорак розповів, куди зірка зникла на півроку

Її колишній друг Олег Боднарчук (припинив спілкуватися зі співачкою з початку війни) нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю Аліні Доротюк, в якому прокоментував дивну поведінку артистки і дав свою суб’єктивну оцінку її мотивам.

Зокрема, він вважає, що Ані Лорак не може нормально організувати свої концерти, а також достойну піар-компанію через відсутність членів її команди, які здебільшого були з України.

“На другий день після початку війни вся команда просто щезла. Просто поїхала до України, до своїх рідних, на свою батьківщину. І не дивно, що зараз всіма своїми справами, напевно, вона займається особисто сама, пише ці пости, організовує концерти і, звичайно, все це має недолугий вигляд”, – вважає Олег Боднарчук.

Також він знайшов пояснення поверненню Ані Лорак до москви. Мовляв, насправді усі розуміють, що для Кароліни двері в Україну назавжди закриті, а заробляти десь треба. Тож Лорак повернулася у єдине місце, де її приймуть і де вона зможе заробляти гроші і надалі.

“Кому вона тут нах*р потрібна, щоб вона раз і в день військового нападу зібрала речі і приїхала до України”

Олег намагався утриматися від жорстких висловів у сторону колишньої подруги. А втім, критика вийшла доволі аргументованою та суворою. Також зірка підкреслив, що після 24 лютого більше не підтримує зв’язок з колишньою українською поп-дівою.

Схожі статті