Оженився, але не з Кароль? Дан Балан відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної вроди наречену

Відомий молдавський виконавець Дан Балан сколихнув мережу своїм яскравим виступом на розкішному весіллі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан, хоча сам досі не знайшов жінку, яка могла б стати його дружиною, активно приймає участь у створенні чужого щастя. Так, артист користується небувалою популярністю на приватних заходах, особливо таких як весілля.

Дан Балан
Дан Балан відгуляв розкішне весілля

Не варто і казати, що запросити до себе на торжество артиста коштує небувалих грошей, але у настільки особливий день більшість пар готові викласти великі суми заради розкішного святкування.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля

Так, минулого року знаменита українська телеведуча, яка посунула Тіну Кароль з шоу “Танці з зірками” Іванна Онуфрійчук відіграла два весілля.

Спершу пара побралася на Мальдівах, куди і приїхав Дан Балан, адже мав виступити для гостей закритого заходу. А вже через півроку молдавський мачо з’явився у столиці України, де розважав сотню гостей зірки та її чоловіка-мільярдера Алмаза.

Відповідні кадри з’явилися на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram. Цікаво, що сам співак ніколи не показує, на яких торжествах співає, тому зазвичай ця інформація проникає до соціальних мереж через фан-акаунти.

Нагадуємо, що за офіційною версією Дан Балан жодного разу не був одруженим. Втім, ЗМІ неодноразово поширювали інформацію щодо його таємного шлюбу з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Мовляв, пара побралася у двотисячних, народила спільного сина Алана, а згодом розлучилася. За чутками, після цього Елла переїхала разом зі спадкоємцем до Ізраїлю. Причиною розлучення вважають ревнощі жінки під час гастролей музиканта.

Схожі статті