Ксенія Мішина вразила зізнанням, що провела ніч з Володимиром Зеленським: “Він був надзвичайно чудовим”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина через рік після розставання з Олександром Еллертом заінтригувала мережу зізнанням про свій незвичайний сон про чоловіка.

Повномасштабна війна в Україні внесла корективи у життя кожного українця. Хтось евакуювався, хтось емігрував, а хтось залишається вдома і намагається жити, як і раніше.

Свідомість людей також сильно змінилася. Тому не дивно, що більшість громадян України на даний момент активно цікавляться політикою. Вона входить в усі сфери нашого життя, і інколи підкрадається навіть у підсвідомість.

Ксенія Мішина вразила зізнанням, що провела ніч з Володимиром Зеленським

Нещодавно про це повідомила і Ксенія Мішина, яка прокинувшись зранку першим ділом взялася за телефон та зняла відеоролик для своїх шанувальників, який оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Мішина скаржиться на тяжку ніч і розповідає про Зеленського
Ксенія Мішина розповідає про Зеленського

У відео вона розповіла про те, що їй наснився надзвичайний сон. А вся справа в тому, що вночі вона гуляла по Сільпо з Володимиром Олександровичем.

“Про мій сон! Він був надзвичайно чудовим. Разом з Володимиром Зеленським ми ходили в Сільпо купувати продукти”

Сновидіння залишили у акторки лише приємні враження, тому вона поспішила поділитися ними з фанатами.

Нагадуємо, що рік тому Ксенія Мішина повідомила про те, що розстається з гумористом Олександром Еллертом. Через півроку стало відомо, що вони провели разом вікенд в Буковелі, коли евакуювалися з Києва разом. Однак, з цього нічого не вийшло.

Комік намагається повернути акторку, але вона не бажає відновлювати стосунки. На даний момент Еллерт знаходиться в Сполучених Штатах Америки, куди рушив на невизначений термін. А тим часом Ксенія Мішина залишається в Києві разом зі своїм сином Платоном, у квартирі, яку Ксенія придбала більше року тому.

Схожі статті