Які українські бренди обирає та підтримує перша леді: ТОП-4 улюблених дизайнерів Олени Зеленської

Ні для кого не секрет, що займаючи позицію першої леді, Олені Зеленській потрібно часто їздити на ділові зустрічі. А оскільки це різні країни, то леді має враховувати їх традиції та ретельно підбирати гардероб і аксесуари, тому Олена обрала для себе тих дизайнерів одягу та прикрас, з якими їй комфортно співпрацювати. З цих брендів ми зробили ТОП.

Перша леді просто зобов’язана завжди виглядати приголомшливо та відповідати стандартам тієї країни, до якої їде з візитом. Але знайти тих дизайнерів, які завжди зможуть відтворити певний запит, не так просто. До того ж Зеленська має певну любов до українських виробників. І лише у квітні жінка змогла віднайти тих, хто швидко розуміє її бажання та робить неперевершені образи.

Артем Климчук

які бренди підтримує Олена Зеленська
які бренди підтримує Олена Зеленська

Сучасний молодий дизайнер, який розробляє цікаві та ексклюзивні речі, він поєднує класику з деталями. Цьому кутюр’є не цікаво одягнути всіх, він створює вбрання для особливих. Як позиціонує свій бренд сам Артем:

“Український бренд з культурними традиціями в ДНК”

Тож все, що створює Климчук є прямим прославленням України у світі. Цю ідею підтримала й перша леді. Олена розповідала, що Артем дуже швидко розуміє, що саме треба створити та робить це якісно – саме ці два фактори вплинули на вибір Зеленської. Тому інавгураційний костюм та вишиванку з широкими класичними брюками для поїздки в Нью-Йорк для Зеленської пошив дизайнер Артем Климчук.

KIRA VINTAGE

Які бренди обирає перша леді
Які бренди обирає перша леді

Це молодий бренд, який акцентує увагу на важливих деталях. Молодий вінтажний онлайн-магазин, який збирає світові експонати та може похизуватися неймовірно красивими аксесуарами в єдиному екземплярі. Так, Олена Зеленська обрала брошку. З нею перша леді представляла свою фундацію у Нью-Йорку.

Guzema

Які прикраси обирає перша леді
Які прикраси обирає перша леді

Засновницею бренду є Валерія Гузема – ця дизайнерка вирішила поєднати цінності України та красу ювелірних прикрас, так і утворився бренд, який зараз є дуже відомим в Україні та має неабияку популярність, тому що це сучасно, стильно та ніжно. А також бренд підтримує Україну, а це додатковий плюс для попиту серед жінок. Так, Олена Зеленська, яка також цінує українські бренди, неодноразово з’являлась на публіці в прикрасах створених Валерією Гуземою. Наприклад, в Нью-Йорку перша леді вийшла в сережках з колекції “Незалежна”, яка присвячена свободі України.

GUNIA

Які бренди підтримує перша леді
Які бренди підтримує перша леді

Ще один молодий бренд українського походження, який обирає перша леді. Дизайнери цього бренду переслідують ідею відтворення українських традицій. Так, наприклад на Зеленській з’явився пояс зі словами “Сила, воля, сміливість” Ці слова були не просто написані, вони були вишиті на поясі, який підкреслив образ першої леді.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.