Для кого роль у серіалі “Інтерни” стала останньою: Данило Перов, Казимир Ліске та інші

Актори популярного серіалу не дожили до глибокої старості.

Серіал “Інтерни” виходив на екрани у 2010 – 2016 роках. За цей час герої і актори серіалу стали рідними для глядачів. Іноді, за долю улюблених персонажів глядачі переживали більше, ніж за себе.

Після виходу перших серій актори прокинулися знаменитими, але не у всіх подальше життя склалося яскраво. Деяких акторів вже немає серед нас.

У віці 51 року помер актор Данило Перов. У популярному медичному сіткомі він зіграв пацієнта одного з лікарів. Окрім ролі у “Інтернах” Данило Перов знявся у 63 кінопроектах, серед яких “Універ”, “Марш Турецького”, “Готель Елеон”, “Розлучення”, “Кодекс честі-7” та інші. Остання кіноісторія за його участю називалася “Катя і Блек”.  У Данила Перова відірвався тромб, внаслідок чого він помер.

Данило Перов
Данило Перов

Окрім Данила Перова померло ще двоє молодих акторів. Один з них Казимир Ліске. громадянин Сполучених штатів Америки. У сіткомі актор зіграв американця Філа Річардса, який потрапив на роботу у російську лікарню. За сюжетом він мав закохати у себе інтерна Варю у виконанні Христини Асмус. Казимир Ліске знявся також у фільмі “Іван Грозний” і серіалах “Зникаюча натура” та “Щоденник лікаря Зайцевої”. Помер актор у віці 35 років від падіння з п’ятого поверху від отриманих травм.

Казимир Ліске
Казимир Ліске

Не дожив до похилого віку і Анатолій Отраднов. Актор зіграв психічнохворого пацієнта. Анатолій Отраднов відомий також роллю у серіалі “Глухар”. Смерть 30-річного актора не однозначна. за однією з версій, Анатолій Отраднов помер від обмороження, пролежавши у снігу три дні. Тоді у актора схопило серце. За іншою версією, у крові мертвого актора знайшли суміш алкоголю і заборонених препаратів. За однією з версій Анатолія Отраднова хотіли отруїти.

Анатолій Отраднов
Анатолій Отраднов

Серіал закінчився у 2016 році, а з ним і життя акторів.

Схожі статті