“Кохаю тебе”: Марія Яремчук вперше публічно зізналася в почуттях чоловіку — це не Олександр Пономарьов

Відома українська співачка Марія Яремчук сколихнула мережу раптовою заявою про свої почуття до журналіста. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Марія Яремчук декілька років тому заявила, що назавжди йде зі сцени. Офіційна причина завершення музичної кар’єри — фобія. Артистка зізналася, що боїться виступати перед великою аудиторією.

Марія Яремчук посеред війни розповіла, як її мама ходила на цвинтар до тата
Марія Яремчук вперше публічно зізналася в почуттях чоловіку

Частина фанатів їй не повірила. Мовляв, дівчина росла у творчій родині, у сім’ї музиканта. Однак згодом стало зрозуміло, що мотивація Марії дуже сильна і вона припиняє публічний образ життя.

Марія Яремчук вперше публічно зізналася в почуттях чоловіку

Повернулася зірка частково у музичну індустрію лише після того, як розпочалася повномасштабна війна. Марія це зробила, як акт підтримки українського народу; показала, що вона підтримує своїх співвітчизників і нікуди не поділася. Але мова йде лише про нову пісню, яку Марія ніде публічно не виконувала, а випустила на платформі YouTube.

Марія Яремчук вперше публічно зізналася в почуттях чоловіку

Логічно, що зі зникненням Марії Яремчук її шанувальники не знали майже нічого про її особисте життя.

Втім, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот, який був викладений журналістом Володимиром Бірюковим. На ньому видно, що чоловік прослуховував пісню співачки “В чистім полі”. Яремчук зробила репост даної публікації, відмітила Володимира і за допомогою емодзі сказала, що любить його.

Можливо чоловік є лише хорошим другом артистки, але не варто відкидати і версії, за якої Марія могла показати своїм шанувальникам свою пару. Адже за декілька років могло багато що змінитися.

Схожі статті