Катерина Бужинська вперше за 7 місяців приїхала в Україну: вже освоїлася за кордоном, але рідну мову не забула

Дуже багато українських жінок, в тому числі й відомих, від початку російського вторгнення емігрували в Європейські країни. Багато хто вже повернувся, а хтось облаштовує нове життя. Однією з тих, хто вирішив повернутися, стала співачка Катерина Бужинська.

Катерина Бужинська вважається народною артисткою України, яка вміє полонити серця українських чоловіків своєю харизмою та чарувати їх своїм голосом. Артистка з легкістю може змусити весь зал затамувати подих лише однією своєю появою. До речі Катерина це єдина українська виконавиця, яка співає 7-ми мовами: англійською, італійською, на івриті, іспанською, російською, українською та болгарською.

З початку війни Бужинська, як і інші жінки України, була змушена виїхати за кордон, а точніше у Болгарію. Але Болгарія не стала єдиною країною, де Катерина зупинялася та жила деякий час. До речі, артистка є уродженкою міста норильськ, який знаходиться в росії. Проте життя та творчість Катя вирішила будувати в Україні. Тут вона й зробила своє ім’я відомим та визначним.

К
Катерина Бужинська повернулась додому

Батько Катерини живе у Чернівцях. Чоловік  не виїжджав з самого першого дня війни, тому що вирішив залишитися вдома та не залишати своєї домівки. Тому, в першу чергу Бужинська відвідала саме рідні Чернівці та свого батька, з яким не бачилась більше ніж півроку. Це Катерина засвітила в соціальній мережі instagram. У сторіс.співачка виклала ніжне фото з батьком у ресторані, де вона була в дуже домашньому образі та зі щасливою посмішкою на обличчі. Та підписала це фото “Місце душевних зустрічей”, з відміткою місто Чернівці. Далі Катерина вирушила у Київ, це жінка також виклала у своєму інстаграмі.

К
Катерина Бужинська повернулась до України

Також нещодавно Катерина презентувала нову пісню українською мовою – “Сила кохання”. Презентація треку відбулася на YouTube каналі співачки.

Схожі статті