“Часто хотіла розлучитися”: Оля Полякова зізналась, які стосунки у її подружньому житті з Вадимом Буряковським

Улюблениця української публіки Оля Полякова наважилась розповісти про свої проблеми з чоловіком та як прийняла рішення розлучитися з коханим назавжди.

Оля вже не перший раз заводить тему про свої проблеми з чоловіком та бажання розлучитися з ним. У спільному з Машею Єфросініною шоу “Дорослі дівчата”, Полякова розповідає всі свої секрети та відкриває потаємні двері свого життя, як і Марія. Жінки зустрічаються ніби як на дружні посиденьки й обговорюють все, що накипіло. Так, в одному з випусків співачка вирішила нарешті розкрити всі карти та відповісти на запитання про особисте життя.

Оля Полякова розповіла про розлучення
Оля Полякова розповіла про розлучення

Полякова зачепила тему про розлучення та розповіла, що дуже часто її переслідували думки розлучитися зі своїм 60-ти річним бізнесменом. Ба більше, від свого коханого Оля не приховувала свої думки та заводила з ним серйозні розмови. Проте далі ніж бесіда, справа не доходила. Том що чоловік артистки мудрий та знає як її заспокоїти та припинити ці розмови.

Олю одразу цікавило питання про житло, а чоловік відповідав: “Я перепишу на тебе все і можемо розлучитися”. Проте після цих слів Оля танула та забувала про своє бажання розлучитися, бо впевнилась у тому, що її чоловік найкращий у світі. Насправді стосунки Олі та Вадима пережили багато чого. І банкрутство, і відносини на відстані, коли Оля жила в Європ, де й зараз перебуває.

Родина Олі Полякової
Родина Олі Полякової

Артистка розповіла, що у Європі поки що живе завдяки соціальним виплатам та економить на всьому, навіть на організації концерту, який нещодавно проходив у США, Оля брала на себе більшу частину організаційних питань. Що буде далі зі стосунками Полякової та Вадима сказати важко, але наразі все дуже неоднозначно, можна сказати, що пара дійсно на межі розлучення.

Схожі статті