Змінили сцену: Юлія Саніна і Тіна Кароль тепер виступають у Нью-Йорку пліч-о-пліч з Зеленською. Коли додому?

Тіна Кароль об'єднала свої творчі зусилля з Юлією Саніною аби підтримати важливу місію першої леді Олени Зеленської та презентувати разом з нею нову благодійну фундацію.

Фронтвумен гурту The hardkiss — Юлія Саніна, активно працює на культурному фронті та їздить по всій Європі з благодійними концертами, кошти з яких, ідуть на потреби ЗСУ та Україні. За допомогою свого таланту та любові до України, співачка разом зі своїм гуртом доносить правду про події в Україні до Європейців, які в свою чергу, можуть допомогти нашій країні прискорити перемогу.

На цей раз Юля разом зі своєю зірковою подругою Тіною Кароль вирішили підтримати першу леді Олену Зеленську на презентації її нового благодійного фонду. Фундація Зеленської охоплює одразу три напрямки: медицина, гуманітарна допомога та освіта.

Тіна Кароль і Юлія Саніна виступили разом у Нью-Йорку

Фундація працюватиме у трьох основних напрямках: медицина, освіта та гуманітарна допомога. В межах обраних напрямів фонд буде надавати допомогу тим, хто її потребує.  А також відбудовувати заклади дошкільної та шкільної освіти. Дійде справа й до поліклінік, амбулаторій, які постраждали від воєнних злочинів росії. І ще надаватимуться гранти на навчання та наукові розробки українцям та їх проєктам.

Тіна Кароль була запрошена на цю презентацію, як і Юлія Саніна для виступу у підтримку благородних ініціатив першої леді. Презентація фонду відбулася у Нью-Йорку, де Саніна та Кароль заспівали свою знамениту пісню “Вільна”, яка була написана ще до війни, але її справжній сенс надто актуальний нині. Артистки були одягнені майже в однакові костюми, які відображають кольори українського прапора. Виступ співачок був дуже емоційним та допоміг Зеленській привернути ще більше уваги до своєї ініціативи та заявити про фундацію гучніше.

Схожі статті