Востаннє говорила про любов до України у 2014 році: лист розкаяння Ані Лорак виявився невдалим піаром

Ані Лорак співачка українського походження, яка давно обрала для себе росію, як країну для розвитку та кар'єри. Але завжди наголошувала на тому, що вона підтримує Україну та любить її. Але з початком війни обрала шлях мовчання.

Співачка нещодавно виклала в мережу лист розкаяння, в якому зізнавалась у коханні до України та свого рідного міста. Артистка наголосила на тому, що вона підтримує рідну країну, але обирає робити це не публічно. Тобто благодійність та допомога Україні робиться не на камери, а так, як вважає за потрібним сама Лорак.

Також у листі Кароліна сказала, що пов’язувати політику та творчість –  не можна та поскаржилася на те, що ніби-то її чесне й невинне ім’я втягують у політичні ігри. А сама вона обирає грати на два фронти, проте хоче це скрити за своїм мовчанням. Але й мовчання – це вже голосний вибір. І вибір не на користь Української сторони, де є правда і свобода слова.

Після того, як лист Ані Лорак розлетівся по мережі трьома мовами, українською, російською та англійською, майже всі інтернет-видання почали публікувати цю новину. Бо це дійсно нонсенс. Лорак, яка 7 місяців безсоромно мовчала, нарешті вирішила виправдати своє мовчання. Але насправді все виявилось не так, як це намагалася виставити нам російська сторона пропаганди.

Українська журналістка та блогерка Раміна Есхакзай викрила дійсність цього листа. Виявилось, що лист, який хотіли видати за нове зізнання, був написаний ще у 2014 році, коли росія тільки починала війну на українських територіях. Шкода, що українці не одразу змогли зрозуміти справжнє послання.

На своїй сторінці в instagram Раміна виклала пост, де показала скріншоти статей інтернет-видань з 2014 року, які робили новину з листа розкаяння Лорак, який нині нам видають, як новий.

Тож, Лорак так і не змогла відмити своє ім’я та зберегти свої українські нагороди. Тепер, зірка-мовчунка точно не зможе виправдатися перед українським народом та колегами. До речі, Раміна у своєму пості порадила їй або прийняти російське громадянство, або ж відмовитись від обох.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.