|
26.09.2022 21:44

Поплавський на тлі скандалу навколо його шароварщини виступив із заявою: “Народних багато, а заслужених мало”

Знаменитий український виконавець Михайло Поплавський після скандалу щодо його репертуару почав публікувати відео, в яких нагадав про свої заслуги перед Батьківщиною.

Після початку повномасштабної війни на території України частина українців почала боротьбу на культурному фронті. І під приціл потрапив Михайло Поплавський через свій репертуар.

Михайло Поплавський виступив з заявою

А вся справа в тому, що більшість громадян нашої країни прийняли рішення активно ліквідовувати шароварщину. Нагадуємо, що цей термін використовується, як “опис” стереотипного сприйняття української культури, яке Радянський Союз десятиліттями насаджував українцям.

Тобто у контексті скандалу навколо співаючого ректора, мова йде про пісні про борщ та сало, а також стиль костюмів, у яких час від часу виступають колективи Михайла Поплавського.

Михайло Поплавський виступив з заявою

Знаменитість обрав мирний шлях вирішення питання з аудиторією. Без будь-яких конфліктів та агресії  Поплавський почав публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролики, в яких заздалегідь пояснює, чому його постать все ж таки потрібна українському шоу-бізнесу.

Михайло Поплавський виступив з заявою

“Коли я Заслуженого діяча отримав, то мені  якось сказали: “Ти знаєш, Міша, Народних багато, а от заслужених мало!”. В селі це сприймається, що Заслужений це вище, ніж Народний. Але я вважаю, що я людина з народу, і що це мій аванс, який потрібно відпрацювати перед Україною”

Варто відзначити, що даний натяк вийшов доволі тонким, і імовірніше за все, правильним, адже серед артистів зараз відбувається багато конфліктів та сварок через різні погляди, а також методи заробітку грошей та привертання уваги до себе. Михайло Поплавський вирішив нагадати про свою діяльність дуже тактично та лагідно.