Дружина переможця Голосу країни Сасанчина показала батька, якого поранили на передовій: “Забуває мене, сестру”

Дружина знаменитого українського музиканта Романа Сасанчина Іванна вперше за довгий час показала свого батька, який був поранений на передовій та госпіталізований.

Після початку повномасштабної війни на території України дружина переможця вокального шоу “Голос країни” Романа Сасанчина Іванна евакуювалася разом з донькою Елізабет та племінницею Міланкою до Польщі.

Дружина Романа Сасанчина показала батька. Кадри з особистої сторінки блогерки, зроблені в Польщі

Деякий час фанати блогерки мали можливість спостерігати за її буднями проведеними у Європі, аж допоки Іванна не повідомила сумну звістку.

Її батько став на захист України та воював на передовій. Чоловік отримав важке поранення та був госпіталізований.

Дружина Романа Сасанчина показала батька. Скріншот особистої сторінки дівчини

Іванна повернулася до України та відвідала свого тата, який, отримав важкі травми.

Дружина Романа Сасанчина показала батька

Увесь цей час захисник проходив реабілітацію. Нещодавно блогерка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот, який зробила під час спілкування з батьком по відеозв’язку.

Іванна показала, як її донечка побачилася з дідусем, розповіла про покращення, які відбулися у здоров’ї чоловіка, а також повідала про те, що його турбує на даний момент.

Дружина Романа Сасанчина показала батька

“Тато вже встає сам, але права рука все ще не працює. Мовлення також ще порушене. І частинами він забуває мене, сестру та своїх внуків”

Іванна закликала своїх підписників помолитися про здоров’я свого батька і додала, що він на це заслуговує, як і, безсумнівно, кожен український воїн.

Варто відзначити, що тесть Романа Саснчина на оприлюднених скріншотах посміхається і ніби має добрий настрій, що не може не тішити.

Бажаємо герою міцного здоров’я та швидкого одужання!

Схожі статті