Настя Каменських поговорилася про розлучення з Потапом після його паралічу обличчя: “Не належимо один одному”

Чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа стрімко розповсюджуються у мережі. Артисти й досі не з'явилися разом перед публікою. Дізнайтесь, що думають про цю ситуацію колеги знаменитостей?

Нещодавнє повернення в Україну популярних артистів, Насті Каменських та Олексія Потапенка накоїло багато галасу у ЗМІ та соціальних мережах. Як відомо, виконавці на початку війни вже знаходились за кордоном, а саме — в Іспанії. Зі слів знаменитостей, вони й гадки не мали, що з хвилини на хвилину в Україні розпочнеться повномасштабна війна і ці новини застали їх зненацька. Тож за кордоном, як сказала Настя в одному з інтерв’ю, вони просто “застрягли”.

Протягом шести місяців зірки не припиняли вести соціальні мережі та активно публікувати різного роду контент: від військової тематики до ненав’язливих, особистих світлин. Проте цікаво, що жодної нової фотографії знаменитого подружжя один з одним так і не з’явилося. Спочатку шанувальники припускали, що Каменських вагітна, тому й ховається від фотокамер та пильних очей фанатів. Але її повернення додому розвінчало міфи про те, що вона знаходиться в цікавому положені.

Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт і сколихнула мережу зізнанням
Настя Каменських поговорилася про розлучення з Потапом

Співачка вирушила до Києва раніше за свого чоловіка, але жодного разу не промовилась, що чекає на коханого вдома. Навіть після повернення Олексія ні Настя не привітала благовірного з поверненням, ні сам репер не прокоментував свій приїзд додому.

Плітки про те, що пара вже давно не живе разом та готується до розлучення обговорюють вже не тільки прихильники артистів, а й колеги. У новому випуску ютуб-шоу “Ні стида, ні совісті” від “ЛюксФМ”, ведучі програми обговорювали повернення репера Потапа на Батьківщину та його слова, що повернувся він з конкретною метою.

“Сподіваюсь, що то не розлучення з Настею, бо ми так довго їх женили”, — промовила ведуча, Катя Соляр.

Інший ведучий, Євген Фішак, підхопив настій колеги та в гумористичній формі поділився своєю думкою.

“Ми вже бачили чотирикутник, в якому розійшлись Кацуріни та Дантес з Надею. І потім зійшлись Дантес з Дашею, а Міша з Надею. А тут розходиться Потап з Настею, Юра з Катею. І сходиться Потап з Юрою, а Настя з Катею”, — пожартував Євген, натякаючи на дружбу співаків з Катериною Осадчою та Юрієм Горбуновим.

Настя Каменських поговорилася про розлучення з Потапом

Сама співачка раніше в інтерв’ю Тані Гудзенко говорила про розлучення так:

“…ми не належимо один одному. Я ніколи не лажу в його телефон і ніколи не хотіла цього робити. Цього робити не можна, тому що це особистий простір іншої людини”, — такими словами поділилась артистка та натякнула, що у неї вельми гармонійні стосунки.

Нагадаємо, що більше про життя відомої родини ви можете дізнатись з відео наших партнерів “Одна Минута”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.