Леся Нікітюк прогулялася осіннім парком у компанії друга

Новий осінній образ Лесі Нікітюк.

Українська телеведуча Леся Нікітюк активно публікує світлини і ділиться думками у мережі Instagram. На останніх кадрах, якими поділилася знаменитість, вона гуляє у резиденції Чечеля на Хмельниччині. У підписі до серії знімків телеведуча зауважила, що тут зараз дуже гарно. Знаменитість написала, що резиденція Чечеля, яку ще називають українським Версалем, була побудована у 18-19 столітті.

На знімках Леся Нікітюк позує у картатій сорочці, один край якої заправила у світлі укорочені джинси. Під сорочкою видніється стильний чорний топ з V-подібним вирізом. На ногах знаменитості були високі чорні черевики на шнурівці, а на голові сірий капелюх. Волосся телеведучої розпущене, а на обличчі щаслива посмішка. Ймовірно Леді Ле провела цей день з сестрою та племінницями. Джинси Леді Ле прикрашає ремінь з пряжкою Dolce&Gabbana. Самі джинси на дівчині того ж бренду.

На знімках видно, що компанію ведучій склав її улюбленець, білий пес Рафаель. Прихильники зірки знають його під скороченим ім’ям Рафік. На першому знімку серії помітно, що Леся Нікітюк підкинула ногою опале листя. Саме воно і його кольори надають світлинам особливої краси та створюють теплу атмосферу.

Прихильники не пройшли повз і засипали зірку компліментами. Деякі навіть пропонували ведучій познайомитися.

Нещодавно відбулося свято хеловіну, яке ведуча відзнаяала з родиною. Для святкування вона обрала костюм милої відьмочки і була вбрана у чорну асиметричну сукню з пікантним декольте. Цей образ прихильники зірки оцінили, зазначивши, що костюм для моторошного свята Леся Нікітюк обрала зовсім навіть не моторошний.

Поки є час наша Леді Ле відривається на повну, відпочиває і набирається сил.

Схожі статті