“Скандал”: Юрій Горбунов злився у довгому поцілунку з відомою акторкою, яка набагато молодша за Катю Осадчу

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов сколихнув мережу раптовим поцілунком в губи з акторкою Іриною Сопонару. Усі деталі в статті.

Зіркам набагато складніше побудувати щасливі стосунки та довготривалий шлюб. І справа не тільки у тому, що їхні взаємини у всіх на вустах, а журналісти слідкують за кожним кроком пари.

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо
Юрій Горбунов злився у довгому поцілунку з акторкою

Проблема полягає в тому, що робота на телебаченні інколи включає сцени та моменти, які далеко не кожною людиною можуть сприйматися спокійно. Наприклад, партнерам акторів доводиться терпіти цілі екранні романи своїх обранців. Співаки часто вдаються до романтичних піар-компаній, які можуть навіть зруйнувати стосунки подружжя, але і телеведучі інколи не залишаються у стороні.

Наприклад, якось одружений Потап та Тіна Кароль поцілувалися прямо перед камерами, будучи ведучими шоу ЛіпсінкБатл.

Юрій Горбунов злився у довгому поцілунку з акторкою

До схожого маневру одного разу вдався і Юрій Горбунов, який на той момент перебував у стосунках з Катериною Осадчею. У мережі спливло відео, на якому телеведучий зливається у довгому поцілунку з акторкою Іриною Сопонару в рамках шоу “Ліга сміху”. А цю сцену сам Юрій назвав “скандалом”.

Катерина Осадча взагалі ніяк не відреагувала на даний сюжет у гумористичній програмі. Хоча інші присутні зірки були дуже вражені. Але хто знає, яка розмова Могла чекати на зірку вдома.

Нагадуємо, що перед одруженням Юрій Горбунов та Катерина Осадча деякий період часу знаходилися у таємному романі. Парі приписували романтичні стосунки, але скептики продовжували вірити офіційній версії.

Та врешті-решт правда вийшла назовні і до того ж у той момент, коли Катерина знаходилася на останніх термінах вагітності, виношуючи первістка Юрія Горбунова. Лише тоді пара вирішила побратися та сповістити глядачів про свої вибір.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.