“Бридко”: Оля Полякова і Маша Єфросініна хотіли вразити всіх своїми панталонами, але отримали порцію критики

Співачка Оля Полякова та ведуча Маша Єфросініна ошелешили глядачів та знов показали на камеру те, що потрібно приховувати. Як відреагували фанати на витівки артисток?

Кожній сучасній людині потрібно мати друзів, особливо в такі непрості часи, як зараз. Зірки українського шоу-бізнесу не являються виключенням. Професійні відносини часто переростають у дружбу, якщо люди мають спільні погляди та інтереси.

Оля Полякова заступилась за Машу
Оля Полякова і Маша Єфросініна хотіли вразити всіх своїми панталонами

Глядачі давно спостерігають за дружбою відомої телеведучої, Маші Єфросініної, та поп-діви, Олі Полякової. Знаменитості відкрито демонструють свою дружбу та навіть провокують прихильників до нових пліток з цього приводу. Артистки вже не один раз викладали спільні сторіс, де не зовсім “по-дружньому” обіймаються, або у випусках шоу “Дорослі дівчата” прямо перед камерами торкаються один одного за те, чим нагородила матінка-природа.

Оля Полякова і Маша Єфросініна хотіли вразити всіх своїми панталонами

Така відвертість та відсутність сором’язливості викликала у фанатів шквал хейту та обговорень. У коментарях навіть подейкували, що подруги мають дещо більше, ніж просто дружнє спілкування.

Нещодавно Маша та Оля знов подратували глядачів. У новому випуску ютуб-проєкту “Дорослі дівчата” артистки, розстебнувши одяг, продемонстрували перед об’єктивами камер свою спідню білизну.

Цікаво, що обидві знаменитості — мами, та мають вже достатньо дорослих доньок. Дочці Маші Єфросініної, Нані, взимку цього року виповнилося 18 років. Дівчина намагається уникати публічності та не привертати до себе зайвої уваги. А старша донька епатажної Олі Полякової, 16-річна Марія, успадкувала від зіркової мами не тільки здібності до музики, а й бунтарський дух. Дівчина публікує в інстаграмі провокативні фото у білизні, або показуючи середній палець. Через таку відкритість підліток неодноразово попадає під хейт прихильників, але Оля пропонує дочці не звертати уваги на подібного роду зауваження та бути самою собою.

Нагадаємо, що Марії Єфросініної виповнилося весною 43 роки, а Олі Полякова відсвяткувала своє 43-річчя ще у січні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.