Разом з Потапом на порозі батьківства: Настя Каменських показала округлий живіт та заговорила про діток

Відома українська співачка Настя Каменських роками бореться з новинами про своє цікаве положення. Спочатку артистка спростовувала ці повідомлення, але згодом змирилася, що всі мріють почути про її вагітність.

Фанати Насті Каменських вже багато років чекають на новину від співачки про майбутнє поповнення. І зірка знає, що від неї цього очікують, і навіть обіцяє одразу розповісти про майбутнє поповнення в родині.

І тим не менш, шанувальники раз-у-раз намагаються зловити артистку на замовчувані своєї вагітності. Стається це за різних причин. Іноді слова зірки інтерпретуються, як натяки, а іноді зміни у фізичній формі артистки наштовхують її прихильників на думки про скору появу у зірки малюка.

Настя Каменських показала округлий живіт

Настя Каменських показала округлий живіт

Не встигли стихнути чутки про вагітність артистки через її виступи в Ірпені, коли вона засвітила неймовірно округлий живіт, як Каменських знову заінтригувала мережу можливим цікавим положенням. На цей раз артистка приїхала до дітей, показала свою зустріч з маленькими фанатами та закликала своїх підписників донатити гроші на лікування хворої малечі.

Настя Каменських показала округлий живіт

Варто відзначити, що зірка постійно тримала свої руки на рівні живота, наче намагалася щось сховати. Блузку співачка обрала вільну, з затяжками, які вигідно приховували її нові форми.

Нагадуємо, що минулого року співачка та її чоловік Олексій Потапенко говорили про те, що вони повністю готові до батьківства, і активно працюють над цим питанням. Причину за якої у пари досі не з’явилися діти обидва не розкривають. Втім, продюсер вже говорить про те, що мріє про багатодітну сім’ю, а Настя Каменських відкрито заявляє, що хоче народити малюка, а невдачі пояснює волею Господа.

Схожі статті