Як виглядає молодий чоловік, на якого Аіда Ніколайчук з Х-Фактора проміняла Кондратюка: “Я її дуже кохаю”

Фанати відомого вокального проекту Х-Фактор мріяли про те, що почують зізнання про роман Ігоря Кондратюка та Аіди Ніколайчук, але цього так і не сталося.

Вперше побачивши взаємодію Ігоря Кондратюка та його підопічної Аіди Ніколайчук, яка з першої зустрічі з глядачем вразила його своїм талантом, більшість була впевнена, що між зірками є почуття. Збентеженість помітила і дружина продюсера, яка запитала у нього, чому він менше уваги приділяє учасниці. Мовляв, це виглядає погано.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк на проєкті X-факторі
Як виглядає молодий чоловік, на якого Аіда Ніколайчук проміняла Кондратюка

Втім, дуже скоро Ігор пояснив, що він та Аїда не підходять одне одному, навіть як продюсер та виконавиця. Нібито у жінки дуже холодний темперамент. Через це зірка відмовився від подальшої співпраці з артисткою, вважаючи, що вона зможе знайти собі іншого куратора. А коли Ігор Кондратюк не прийшов на сольний концерт співачки мрії фанатів про роман між ними вщент розбилися.

Як виглядає молодий чоловік, на якого Аіда Ніколайчук проміняла Кондратюка

І дійсно, стосунки між артистами існували тільки в головах фанатів шоу. Ігор Кондратюк багато років щасливий у шлюбі зі своєю прекрасною дружиною і досі говорить хизується на камеру її надзвичайним інтелектом та здібностями. Адже саме це більше всього і цінує у жінках Кондратюк.

Як виглядає молодий чоловік, на якого Аіда Ніколайчук проміняла Кондратюка

Тим часом Аіда Ніколайчук знайшла своє щастя з 22-річним молодиком із Білорусі Микитою Подольським. Весілля зіграли таємно, а фотографії показали згодом.

“Я її дуже люблю. Вона моя друга половинка. Я пишаюся нею. Її голос пробирає до тремтіння, її краса зачаровує, а в її душу закохуєшся, і все. Раз і назавжди. У мене найкраща дружина! А у нас усіх – найкраща співачка!”, – поділився якось Микита.

І хоча між молодими людьми були сильні почуття, на жаль, шлюб тривав недовго. Через декілька років співачка повідомила, що знову вільна.

Схожі статті