Вже не тримається за Задворного: Злата Огнєвіч поїхала на відпочинок у Грецію з таємним компаньоном

Злата Огнєвіч нарешті дозволила собі поїхати у відпустку в Грецію, куди давно й хотіла. І судячи з усього, відпочиває артистка не одна, але свою компанію Злата не розсекречує.

Це перша поїздка з метою відпочити за 7 місяців повномасштабної війни. Злата важко сприймала події та дуже близько до серця пригортала кожну новину. Вона активно почала займатися благодійністю, надавати гуманітарну допомогу, а згодом приєдналася до благодійних концертів по Європі.

Також артистка боронить інформаційний фронт, у своєму instsgram Злата часто публікує важливі події та різні благодійні збори, які організовують її друзі чи знайомі. співачка активно підтримувала фонди та організації, які стосуються хлопців з Маріуполя.

З
Злата Огнєвіч поїхала у відпустку з таємним супутником

За весь цей довгий період нескінченних виступів чи турів по Європі, співачка втомилася фізично й морально також. І нарешті Злата змогла дозволити собі відправитись на довгоочікуваний відпочинок. Артистка відновлює життєві сили у Греції. Вона хизується краєвидами та красивими фотокартками на фоні Грецьких красот. А от з ким поїхала Злата, тримає в секреті та навіть не показує у сторіс, хоча саму співачку хтось красиво фотографує.

Можливо Злата нарешті не самотня та відпочиває з таємним супутником, якого просто хоче тримати в таємниці, аби все йшло своєю чергою та щоб публічність та купа питань не псували розвиток стосунків з новим обранцем. Але відповідь на це запитання отримаємо згодом, від самої Злати.

Слід зазначити, що поки жоден претендент на цю таємну роль з “Холостячки” не засвітив подібних кадрів з відпочинку, особливо це стосується Андрія Задворного, його Злата точно залишила в минулому, та й сам він зараз не на відпочинку. Тож поки що лише спостерігаємо за сторіс Злати

Схожі статті