Настя Каменських видала свою вагітність і приймає вітання з майбутнім поповненням: “Впевнена, буде дівчинка”

Знаменита українська співачка Настя Каменських знову сколихнула мережу можливою вагітністю. Однак на цей раз фанати впевнені у тому, що вона чекає на дитя.

Знаменита українська співачка Настя Каменських вже багато років інтригує своїх фанатів імовірною вагітністю. Втім, після повернення артистки з Іспанії, де вона перебувала з початку повномасштабної війни на території України, шанувальники все менше сумніваються у тому, що у сім’ї зірки з’явиться маленька дитина.

Першим поштовхом до цієї думки була саме нераціональне бажання Насті залишатися в Європі попри можливість відвідати свою батьківщину. Подейкували, що співачка не поспішає повертатися саме через майбутнє поповнення. А її поява в Ірпені не залишила сумнівів у цьому, адже Каменських засвітила величезний живіт.

Настя Каменських видала свою вагітність

Втім, сама співачка спростувала новину про своє цікаве положення. І шанувальники повірили, та чи надовго?

Настя Каменських видала свою вагітність

Нещодавно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому вона заспівала свою пісню, сидячи за піаніно. Фанати одразу ж звернули увагу, що навіть широка сукня не може приховати округлості артисти.

Настя Каменських видала свою вагітність

Шанувальники почали відкрито вітати зірку з майбутньою появою дитини, навіть не запитуючи, чи чекає вона на неї.

Настя Каменських видала свою вагітність

Нагадуємо, що минулого року зіркова пара вперше заговорила про те, що дуже хоче народити дітей, а Потап навіть заявив, що мріє про багатодітну родину.

Тим часом Настя Каменських уникала питання про те, коли ж у родині народиться дитина, і лише посилалася на волю Господа. Зараз фанати як ніколи сподіваються, що артистка все ж таки відчує щастя материнства.

Схожі статті