Пава повернувся на “МастерШеф. Битва сезонів” та одразу нарвался на критику: “Самовпевнений та зверхній”

Вадим Бжезинський (Пава) вирішив знову повернутися на головну кухню країни та позмагатися у Битві сезонів, оскільки в своєму сезоні шоу переможцем став саме Пава. Але кухар у новому сезоні одразу нарвався на критику.

Вадим є переможцем “МастерШеф-7”, ця перемога дала йому відчуття впевненості у своєму кулінарному таланті, розвивати який, Пава не зупинився. Вадим пройшов інтенсивні курси у легендарній французькій школі Le Cordon Bleu. Там кухар пропадав з ранку до ночі на навчанні протягом 1,5  місяця та багато чому навчився.

Взагалі, Пава мав свій заклад у Харкові, де й був шефом, але те, що зараз коїться у Харкові не дає змогу на повну працювати будь-яким закладам. Тому Пава перебрався до Львова, де разом з Владиславом Міцкевичем працював у закладі. Міцкевич був учасником 8-го сезону та дійшов до фіналу, а також брав участь у “МастерШеф. Професіонали-2”, щоб довести в першу чергу собі, що він не аматор, а справжній професіонал.

П
Пава нарвався на критику

Зараз, на каналі СТБ стартував новий сезон Битви сезонів, де Пава бере участь та змагається за звання найкращого з найкращих. У цьому сезоні багато хто з відомих на всю країну кухарів беруть участь, в тому числі і Євген Клопотенко, і Олександр Білодід, і Владислав Міцкевич, і Катерина Велика, і Віктор Перехрест та багато інших професійних кухарів з усіх сезонів “МастерШеф”.

П
Паву розкритикували

Але Пава один з тих, хто одразу зміг одразу нарватися на критику від глядачів, проте не можна сказати, що Вадим якось неповажно ставиться до своїх суперників чи говорить за їх спинами неприємності. Проте у коментарях, його назвали “Самовпевненим та зверхнім”. А також зазначили, що він не надто скромний, а це прикрашає професіонала. Та  критикою Паву не злякати і не збити зі шляху до перемоги.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.