На початку кар’єри в Україні Винника вважали надто дорослим і не хотіли брати на телебачення: “Це колхоз”

Складно собі уявити, але Олег Винник дійсно довгий час не міг потрапити на українське телебачення. Артиста вважали вже не молодим та його репертуар не був затребуваним. Проте зараз він ледве не супер зірка українського шоу-бізнесу.

Оскільки Олег починав свою кар’єру в Німеччині, то в Україні певний період взагалі не знали такого ім’я, але артист вирішив приїхати на батьківщину та підкорити українську естраду. І стикнувся зі складнощами, на які не розраховував, хоча і розумів, що легко не буде.

Виявляється, що причиною небажання телебачення в цілому співпрацювати з Винником стала маргіналізація естради, тобто вона підпадала під пропаганду і продюсерам будо дуже ризиковано братися за проєкти, які називали “це колхоз”.  До того ж Олег приїхав в Україну, коли вже був не молодим хлопчиком, який зміг би зачепити телеглядачів лише зовнішністю, а дорослим, серйозним чоловіком, це також стало перепоною між Винником і телебаченням.

Олега Винника не хотіли брати на українське телебачення
Олега Винника не хотіли брати на українське телебачення

Але на той час, володар вовчиць вже збирав повні концертні зали у палаці “Україна”. Проте телебачення працює дотримуватися своїх законів. Якщо є ризик, що рейтингів не буде, телевізійники не беруться за таке. У телебаченні головне зробити рейтинг та зробити артиста чи проєкт популярним, тому в цій сфері завжди прораховують усі ризики. І Винник зі своїм віком та естрадними піснями – великий ризик.

Але йому все ж таки пощастило, тому що Засновник продюсерської компанії Secret Service Михайло Ясинський взявся за розкрутку Винника попри всі ризики. Бо Михайло сам хотів показати країні та шоу-бізнесу, що виконувати естрадні хіти у віці за 30 – це не колхоз, а успіх.

Винника не хотіли брати на українське телебачення
Винника не хотіли брати на українське телебачення

І завдяки такій позиції Олег Винник вважається артистом номер один серед українських співаків. “Володар вовчиць” – його друге ім’я.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.