Кацуріна зізналася, що забороняє дочці співати пісні коханки свого екс-чоловіка Дорофєєвої: Дантес підтримує?

Колишня дружина знаменитого українського ресторатора та блогера Михайла Кацуріна Даша вперше розповіла про те, як ставиться до згадувань про Дорофєєву вдома.

Після початку повномасштабної війни на території України на фанатів Володимир Дантеса та Наді Дорофєєвої чекало багато неприємних сюрпризів. Найвражаюча з них — це розлучення пари.

Надя Дорофєєва покинула на самоті Кацуріна
Кацуріна зізналася, що забороняє дочці співати пісні Дорофєєвої

Але цікаво, що подружжя спочатку заявило, що вони не будуть робити це на папері, а розійшлися фактично.

Кацуріна зізналася, що забороняє дочці співати пісні Дорофєєвої

Одразу ж після цього фанати вирахували нового коханого Наді і з’ясували, що це Михайло Кацурін. І хоча співачка до останнього намагалася приховати правду, врешті-решт, довелося зізнатися, що так, вона дійсно пішла від Володимира до Михайла.

Але чим далі розвивалася ситуація, тим дивнішою вона ставала, адже Володимир також залишився на сам, а зійшовся з колишньою дружиною коханця своєї екс-дружини Дашею. Варто відмітити, що жінка виховує двох дітей, яких народила від Михайла Кацуріна.

Таролог Олена Кузьміч розповіла, чи зійдуться Дорофєєва і Дантес знову
Кацуріна зізналася, що забороняє дочці співати пісні Дорофєєвої

Так як молоді люди дружили сім’ями, спадкоємці Михайла прекрасно знайомі з його новою обраницею, і тому не дивно, що в будинку раз у раз може заходити мова про Надю. Але нещодавно Даша розповіла, як ставиться до подібного:

“Це було дуже боляче. Я спочатку плакала, ховалася, але нічого не розповідала. А потім я вирішила поспілкуватися з нею, сказала, що мені може бути боляче. Сказала: “Я розумію, що ти хочеш слухати треки, вони класні, ви з татом можете слухати, з Надею, у вас класні стосунки. Але без мене”, – розповіла Даша в інтерв’ю Василісі Фроловій.

Нагадуємо, що не так давно Даша розповіла про те, що Михайла сама колись відбила у іншої жінки. Дівчина була дуже молодою і мріяла отримати коханого, але зараз розуміє, що її покарала карма.

Схожі статті