Євген Кошовий дав відсіч хейтерам щодо ордену “За заслуги” від президента: “Звичайно, злість бере”

Євеній Кошовий нещодавно отримав нагороду від президента України – орден "За заслуги" ІІІ ступеня. Та разом із нагородою отримав велику хвилю хейту та критики у свій бік, але не розгубився та відповів на негативні коментарі.

Актор студії “Квартал 95” Євген Кошовий разом зі своїм другом та колегою Олександром Пікаловим отримав президентську нагороду, та в додаток багато невдоволення від народу. Одразу після вручення, почали йти думки, що то Зеленський вирішив просто так прославити своїх, ніби-то “по-блату”. Але це зовсім не так і Кошовий вирішив розставити все по поличках і закрити це питання раз і назавжди.

Кошовий почав з того, що він та Пікалов з самого першого дня почали підтримувати народ і в перший же ранок війни, вони поїхали на студію 1+1 та намагалися підняти бойовий дух народу з екранів у прямому ефірі. Також актор розповів про волонтерську діяльність, яку, до речі закупав та розвозив куди треба за власні кошти, не збираючи гроші у народу. Так само і Олександр Пікалов, який ще й у ЗСУ пішов.

Є
Євген Кошовий дав відсіч хейтерам

“Я передбачав, що таке буде. Бо з самого початку повномасштабного вторгнення ми багато хейту отримуємо на свою адресу. Те, що ми не говоримо публічно про цю свою волонтерську діяльність – це наша справа” – зазначив Євгеній.

Ще Кошового зачепили плітки про їх з Сашею “втечу”. Багато було думок про те, що Кошовий та Пікалов поїхали у Польщу, де небезпечно, але той факт, що вони світилися на телеекранах та давали концерти по багатьох областях України, нікого не бентежило.

“Ми з концертами виступали у військових частинах, їздили по бомбосховищам, були у воєнних госпіталях, виступали у метро в Миколаївській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Запорізькій та ще декількох областях України. Але ми все одно ніби-то в Польщу втекли. Я на таке намагаюсь не реагувати. Але іноді, звичайно, злість бере” – сказав Кошовий.

Тож, можна сміливо зробити висновок, що перед тим, як вірити у плітки, або їх запускати в маси, треба перевіряти інформацію від першоджерела, тобто, в цьому випадку, було б достатньо зайти на сторінку актора у соціальній мережі та подивитися хоча б історії.

Схожі статті