На одну співачку могло бути менше: Оля Цибульська розповіла про своє справжнє покликання

Оля Цибульська розповіла про період свого життя, коли вона могла повністю залишити кар'єру співачки та перейти в акторську діяльність, бо це її в певний проміжок часу захоплювало більше, але що ж насправді є покликанням Цибульської можна дізнатися у статті.

Оля з дитинства була творчою дитиною, вона ще зі шкільних років почала виступати в КВК та брати участь у всеукраїнських фестивалях. І навіть вже в 7 років спробувала себе в ролі ведучої на весіллі. Але не дивлячись на свої творчі здібності, після завершення школи, Оля хотіла вступити до педагогічного, від цієї ідеї юну абітурієнтку відмовив кум, який нині відомий як Дзідзьо. І доля все влаштувала так, що через 15 років Михайло Хома та Оля зустрілися у статусі українських зірок.

Насправді Оля стала відомою  після шоу “Фабрика зірок” з чого й почала світитися у колі шоу-бізнесу. Після шоу Цибульській пропонували співати в росії і Оля була б не проти цього, але дівчини почали нав’язувати не її репертуар та російську мову.А сама юна артистка мала принципову позицію писати й співати пісні лише рідною мовою, тому відмовилась від співпраці з російським шоу-бізнесом.

О
Оля Цибульська розповіла про справжнє покликання

Також Цибульська мала певний період у житті, коли їй запропонували бути телеведучою на каналі М1 разом з Нікітою Добриніним, дівчина погодилась і так захопилась цим процесом, що на деякий час перестала випускати нові пісні. Також Оля була ведучою ранкового шоу та різних конкурсів. Виявляється ця роль була їй близька та в якийсь період Оля подумувала зробити це основною діяльністю. Також акторська діяльність дуже захоплювала Олю, вона була акторкою дубляжу  це також сильно захоплювало Олю.

Проте згодом Цибульська зрозуміла, що співати – це її покликання та вона має це робити й виключно українською мовою, тому Оля знову активно зайнялась розвитком своєї співочої кар’єри. А зараз, у період війни вона ще більше в цьому впевнилась, тому що музика лікує і саме своїми співами артистка допомагає підтримувати бойовий дух Збройних Сил України. І це насправді важлива місія.

Схожі статті