Коли Квітка Таюне повернеться до України? Таємна дружина Олега Винника вразила новиною: “Не чекайте”

Фанати Олега Винника більше, ніж півроку спостерігають за тим, як їхній кумир та його таємна дружина Таюне не говорять про війну та не розповідають, де знаходяться.

Знаменитого українського виконавця Олега Винника та його бек-вокалістку Таюне вже багато років підозрюють у таємному романі. Але правда виявилася ще більш захопливою: журналістам ТСН свого часу вдалося з’ясувати, що його Квітка, яка завжди стоїть найближче до нього на сцені, насправді його дружина.

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Коли Квітка Таюне повернеться до України

Про це колишні односельчани повелителя вовчиць неодноразово розповідали ЗМІ. Мовляв, весілля було зігране на жва села, а потім пара емігрувала до Німеччини

Коли Квітка Таюне повернеться до України

Коли розпочалася повномасштабна війна на території України і Олег Винник, і його обраниця раптово зникли з інформаційного простору. І лише через півроку адвокат співака визнала, що він дійсно знаходиться в Німеччині, лікується, але усіма силами допомагає Україні.

У фанатів немає навіть сумнівів у тому, що бек-вокалістка та таємна дружина повелителя вовчиць знаходиться поруч з ним. Тим паче, у такій складній ситуації.

У зв’язку з цим на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram під її останнім публікацію про походження її сценічного псевдоніму розпочалася справжня хвиля хейту. Деякі користувачі мережі взагалі вважають, що зірка не має наміру повертатися, інакше сказала би хоча б слово у підтримку власної Батьківщини.

Але незважаючи на провокаційні запитання, відвертий хейт та ненависть у сторону Квітки Таюне, вона продовжує мовчати, як і її зірковий чоловік.

Коли Квітка Таюне повернеться до України

Нагадуємо, що у Олега Винника у Берліні є квартира, а також студія звукозапису. Подейкують і про те, що в Європі проживає син Олега та Таїсії Юліан.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.