“Для неї це стрес”: Лобода розповіла про стан дочки під час війни та про допомогу українцям

Від початку повномасштабної війни Світлана Лобода обрала мовчати про події, а після того, як колеги почали критикувати поведінку співачки, вона вирішила діяти та надавати допомогу українцям та до того ж поділилась станом своєї доньки під час війни.

Світлана Лобода після хейту колег та українців записала сльозливе відео, в якому зазначила, що вона просто тривалий час не могла зібрати себе та свої емоції до купи. І Ніби-то саме через це зірка не коментувала російське вторгнення. Проте таке відеозвернення не надто вразило народ. А навпаки її сльози назвали “крокодилячими” та звинуватили у тому, що акторка з неї ніяка.

Але, здається, у співачки таки прокинулись українське коріння і вона вирішила зайти з іншого боку та організувала спеціальне місце психологічної допомоги під назвою “LOBODA Help Center”. Але сталося це через три місяці від початку воєнного вторгнення росії. Світлана зібрала команду психологів та психотерапевтів, які допомагають постраждалим від війни українцям.

“Допомога нашої великої команди була і продовжує бути різною: як матеріальною, так і психологічною” – розповідає співачка.

Слід зазначити, що центр Лободи дійсно зробив багато роботи, за 4 місяці його існування було проведено більше ніж 17 тисяч консультацій, 500 з яких, допомогли повністю відновитися та оговтатися від пережитого. Всі консультації проходять в онлайн режимі й іноді з участю співачки, яка також в свою чергу підтримує постраждалих.

Також Лобода поскаржилась на стан своєї доньки під час війни:” це стрес для неї”. Річ в тому,т   що дочка Світлани знаходиться за кордоном, де для неї все нове та невідоме і для дівчини це виявилось дуже складним. Її адаптація проходила дуже важко з психологічної сторони.

Лобода поскаржилась на стан доньки під час війни
Лобода поскаржилась на стан доньки під час війни

“Моя старша донька долає нові випробування, їй важко – це факт.  Але я вважаю, що тут можуть допомогти лише спокійні розмови і їх повинно бути багато. Та звісно необхідно запастися терпінням – батьки мають змогу достукатися до своєї дитини, особливо, якщо дитина перебуває у підлітковому віці, за допомогою турботи та любові” – поділилася Лобода.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.