Катя Осадча показала старшого сина, який виріс копією батька-депутата: неймовірної краси юнак вищий за маму

Знаменита ведуча Катерина Осадча показала архівну світлину зі старшим сином Іллею. Юнак змужнів і став справжнім красенем. Чи передалися парубку гени батька? 

Телеведуча та журналістка, Катерина Осадча, завжди дивувала публіку тим, як майстерно у неї виходить суміщати кар’єру телезірки та материнство. 39-річна артистка мама аж трьох хлопчиків. Діти знаменитості мають доволі велику різницю у віці: старшому сину, Іллі, 20 років, а наймолодшому, Данилу, нещодавно виповнився лише рік.

З 2017 року телеведуча знаходиться у шлюбі з актором, Юрієм Горбуновим. Саме йому зірка й подарувала двох малят. Але старшого сина Осадча народила ще бувши зовсім юною студенткою. У 18 років майбутня зірка вийшла заміж за народного депутата України, Олега Поліщука. Велика різниця у віці стала значною перешкодою для сімейного щастя і шлюб протримався лише 3 роки. Після розлучення, з дворічною дитиною на руках, Катерина не впала у відчай та продовжила працювати, щоб досягти своєї заповітної мрії — стати ведучою, яку буде впізнавати вся країна.

Катя Осадча та її перший чоловік Олег Поліщук
Катя Осадча показала старшого сина

Сьогодні зірка поділась в Instagram з підписниками архівним знімком зі старшим сином, Іллею. У парубка сьогодні день народження та зіркова мама привітала його зворушливими словами.

“Ти все ще вчиш мене бути дорослою, хоча вже дорослий сам. Коли ти народився, я була молодшою за тебе зараз. Я неймовірно вдячна долі за тебе. Ти так швидко виріс. Хоча я, як сьогодні, пам’ятаю нашу поїздку на море, на першій світлині. З Днем народження”, — підписала фотографію Осадча.

Катя Осадча показала старшого сина

Влітку минулого року Ілля став студентом Американського університету у штаті Мериленд. А середню освіту здобув у одній з елітних шкіл столиці “Kyiv International School”. Можна зробити висновок, що знаменитість серйозно підходить до питання освіти своїх дітей та прагне, щоб вони також, у майбутньому, досягли кар’єрних висот.

Нагадаємо, що Катя Осадча є ведучою програми “Світське життя” вже 15 років.

Схожі статті