Як виглядає і чим займається зараз Ірма Вітовська: приховала блонд під чорною хусткою та розповіла про головне

Популярна акторка Ірма Вітовська однозначно стала улюбленицею мільйонів українців. Бум популярності прийшовся на період її участі у ситкомі "Леся+Рома", але як виглядає зірка зараз?

Ірма Вітовська стала справжньою улюбленицею мільйонів. Зірка активно бере участь не лише в естрадному, а й громадському житті. Всі її прихильники знають, що вона всім серцем підтримує Україну та готова відстоювати її до останнього.

Ірма Вітовська до стрижки
Як виглядає і чим займається зараз Ірма Вітовська

Проте, під час війни артистка різко зникла з радарів медіа. Виявляється, з акторською кар’єрою вона не покінчила, а просто згуртувала свою діяльність навколо власного блогу в Інстаграмі.

Одну з публікацій особливо палко залайкали фанати. Там, пані Вітовська у сатиричній формі, прикривши голову чорною хусткою, звертається до російських пропагандистів та “тролить” їх просто безбожно.

Прихильники оцінили акторську роботу мисткині.

Як Ірма Вітовська прийшла до популярності?

Своє головне покликання, сцену, акторка усвідомила ще у юному віці. У 1998-му році вона стала грати у Молодому театрі, який не зраджує і до тепер. Спектр особистостей, які може зобразити Ірма — чималий. Вона і молоду подругу Роми Лесю може зобразити, і у 86-річну мешканку зони відчуження перевтілиться. До речі, за роль баби Прісі знаменитість отримала цілих дві кінопремії.

Та популярності додає Вітовській і її тверда політична позиція. Вона — одна з небагатьох зірок, хто не побоявся відверто виступати проти росії у часи, коли тамтешні кіновиробники навпаки заманювали наших митців у москву.

Попри свій статус, Ірма не боялася виходити на мітинги, протести та захищати свою позицію. У 2013-му році стала учасницею Революції Гідності.

Нагадаємо, що акторка — давно заміжня. З 1999-го по 2016-й роки була одружена з колегою по сцені. У 2011-му народила сина, якого назвали красивим українським ім’ям Орест. Втім, з колишнім обранцем знаменитість давно розійшлася та вже має другий успішний шлюб з уродженцем Львівської області.

Схожі статті