Христина Соловій вперше розповіла, чому пішла від невірного Святослава Вакарчука: “Я його вже втратила”

Знаменита українська співачка Христина Соловій свого часу активно співпрацювала зі Святославом Вакарчуком і навіть отримала від нього певні знання.

Співпраця з такого рівня музикантом, як Святослав Вакарчук — це мрія багатьох починаючих виконавців. Талановитій Христині Соловій пощастило, адже вона змогла підкорити серце співака і стати його підопічною. Найперші треки артистки помітно виділяються з її репертуару, адже містять у собі частинку Святослава Вакарчука, яка буквально відчувається на духовному рівні.

На кого Святослав Вакарчук проміняв дружину Лялю та улюблену Христину Соловій
Христина Соловій вперше розповіла, чому пішла від Святослава Вакарчука

Однак, рано чи пізно все закінчується. Стосунки зірок були настільки гармонійними та ніжними, що телеглядачі повірили у їхній роман. Подейкували, що Христина є коханкою Святослава Вакарчука. А втім, контракт з дівчиною закінчився, і вона пішла своєю дорогою, і змогла самостійно витоптати собі шлях до першого ешелону шоу-бізнесу.

Христина Соловій вперше розповіла, чому пішла від Святослава Вакарчука

Декілька років тому Христина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про те, які стосунки в неї були з музикантом на той момент, після анонсованого творчого розставання.

Виявилося, що вони залишилися теплими, але Христина та Святослав майже припинили своє творче спілкування. Якось впливати на творчість співачки Вакарчук перестав.

“Моя історія скоріше парадокс. Я не очікувала, що до мене повернуться, мені було важко заспівати цю пісню на великій сцені”, — цитує співачку znaj.ua.

Що ж стосується розставання зі Святославом Христина не була красномовною:

“Мені здається, я його вже втратила”, – єдине, що Христина сказала про припинення співпраці з продюсером.

Варто відмітити, що коли у Святослава Вакарчука народився первісток Іван, Христина була привітала його особисто, а потім і публічно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.