В мережу потрапило фото паспорта фіналіста “Холостячки” Дмитра Шевченка: ось чому Огнєвіч його не вибрала

Під час участі у романтичному реаліті-шоу Холостячка Дмитро Шевченко став справжнім справжньою мрією для багатьох жінок. Та чи завжди він виглядає, як мачо?

Минулого року знаменита українська співачка Злата Огнєвіч намагалася знайти своє щастя за допомогою телебачення, взявши участь у телепроєкті “Холостячка”. Глядачі були впевнені, що вона обере розкішного красеня та спортсмена Дмитра Шевченка, але правда виявилася спочатку розчаровуючою, а потім і взагалі вражаючою.

В мережу потрапило фото паспорта фіналіста Дмитра Шевченка. Нова дівчина Діми Шевченка Катерина Шеффер

Артистка обрала Андрія Задворного, який вже через декілька місяців її покинув, і доволі грубо. Згодом на пост-шоу показали його слова про те, що він прийшов на проєкт заради піару, а не заради пошуку кохання.

Злата була настільки вражена, що заплакала перед аудиторією, а потім вся у сльозах висказалась про свої стосунки на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тим часом Дмитро Шевченко, який буквально змусив себе відкритися артистці та отримав поразку, знайшов щастя з іншою жінкою.

В мережу потрапило фото паспорта фіналіста Дмитра Шевченка

У чоловіка залишилося багато фанатів, які і зараз слідкують за його діяльністю та блогом. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію власного паспорта, на якій він виглядає зовсім не так, як на шоу чи на фотографіях, які знаходяться в широкому доступі. І тим не менш, здебільшого усі люди виходять на документах трошки гірше, ніж виглядають насправді.

В мережу потрапило фото паспорта фіналіста Дмитра Шевченка

Нагадуємо, що після закінчення проєкту Дмитро та Злата потрапили в скандал через те, що чоловіка декілька разів засвітили біля будинку артистки. Та пізніше виявилося, що його нова обраниця просто проживає в тій самій будівлі, що і співачка.

Схожі статті