Розкриті деталі онкології Олега Винника: Іво Бобул прокоментував одужання чоловіка Таюне у Німеччині

Надзвичайний співак Олег Винник вже кілька місяців не дає про себе знати. Мережа губиться у здогадках: що сталося з Головним вовком країни, який терміново полишив Україну заради виїзду закордон. Іво Бобул вперше розповів про справжні обставини життя артиста.

Олег Винник. Герой цього матеріалу приголомшив усіх. З початку війни Головний вовк країни відверто заявив, що всім серцем підтримує Батьківщину та виступив проти російської агресії. Втім, згодом співак зник з радарів медіа.

Фанати дивувалися, чому така визначна постать для нашої естради раптово перестала робити дописи та говорити про Україну? Коли прихильники зовсім забили на сполох, представники музиканта виступили з заявою про те, що вокаліст насправді полишив дім не через власні забаганки, а тому, що має одужати.

Втім, це викликало ще більше питань, аніж відповідей. Однозначно всіх цікавить, що насправді трапилося з Олегом та чому про його недугу відкрито не говорять. Розставити всі акценти у цій історії взявся блогер Ростислав Калацинський, який взяв інтерв’ю у метра естради Іво Бобула.

Розкриті деталі онкології Олега Винника

Популярний артист тактовно натякнув, що всі подробиці особистого життя Винника на камеру розкривати не буде, але заперечив чутки про те, що Головний вовк країни має рак:

“Я по ньому не бачу, що у нього онкологія, бо нормальний вигляд, обличчя нормальне”, — коментує пан Бобул.

За словами виконавця, не слід чіпати ті теми, які зірка не хоче розкривати, адже Олег може й просто відновлюватися після своєї кількарічної непростої праці на сцені.

Цікаво, що також не відомо, чому з медіа-простору зникла і Таюне. Бек-вокалістку Таїсію Сватко часто підозрюють у шлюбі з Головним вовком країни. Разом з ним вона синхронно пішла з інформаційного простору, не лишивши навіть натяку на своє теперішнє життя.

Нагадаємо, що більше про життя Олега, його родину та таємні любовні історії ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті