Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки та хто про нього піклується зараз: Ісаков розповів про весілля

Руслани Писанки не стало у липні цього року. Звістка стала ударом для всіх, хто знав, любив та захоплювався зіркою. Проте, найбільшим горем її смерть стала для чоловіка знаменитості, Ігоря Ісакова.

Руслана Писанка. Книги не вистачить, аби описати наскільки ця зірка була різносторонньою та талановитою у своєму житті. Відомо, що акторка не лише брала участь у телепроєктах, а і грала у театрі, вела блог в Інстаграмі.

На творчому спадку цієї знаменитості виросло не одне покоління і оплакувала артистку буквально вся Україна.

Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки

Найважче було обранцеві Руслани Ігорю Ісакову. Він з січня, коли його кохана потрапила у лікарню, піклувався про неї та взяв на себе всі обов’язки з доглядання її матері. Спершу, до речі, пішла з життя саме ненька ведучої. До речі, подейкують, що і в неї була онкологія.

Після смерті Писанки, чоловік не міг довго оговтатись. Він навіть у перший день не читав жодних повідомлень, адже не міг впоратися з горем. Згодом на його плечі лягли всі турботи про кремацію та прощання із дружиною.

Проте, попри всі сумні обставини, Ігор продовжує мотивувати себе рухатися далі та жити в ім’я Руслани. Він досі відзначає пам’ятні дати, як-от річницю весілля. Звісно, відпустити кохану йому не так просто і навіть на світлинах з прощання у храмі, було видно, як сильно переживає горе чоловік.

Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки

Нині йому доведеться хазяйнувати у їхньому спільному маєтку. Єдина втіха — син від першого шлюбу, який дуже здружився з батьковою обраницею. Писанка стала для хлопця фактично кращим другом та навчила багатьом побутовим лайфхакам, показала, як смачно і корисно готувати.

Нагадаємо, що на початку цього року Руслана зламала собі ногу на сцені. Всі були впевнені, що не виходить на публіку вона саме через цю травму, але навіть колеги не знали, що в акторки насправді онкологія. Перед кончиною їй зробили операцію, яка мала поліпшити її стан здоров’я, але все одно серце зірки не витримало.

Схожі статті