“Холостяк” 12 сезон знову перенесли: Григорій Решетнік стрімко відреагував на скасування прем’єри проєкту

"Холостяк" 12 сезон був одним з найбільш бажаних проєктів цього року. Проте, спершу прем'єра відклалася через війну. Чому тепер ми знову не побачимо улюблене реаліті та як на це відреагував сам його ведучий?

“Холостяк” 12 сезон мав вийти в ефір сьогодні, 30 вересня. Втім, на офіційній сторінці телеканалу СТБ в Інстаграмі повідомили, що прем’єра відкладається. Вже вдруге автори проєкту не можуть запустити його на екрани.

У мережі доволі бурхливо відреагували на те, що мовлення улюбленого каналу вкотре змінюється. У мережі написали: з виробничих причин відкладається трансляція першої серії. Проте, тут же телевізійники пообіцяли, що все одно цієї осені на екрани вийде неймовірна романтична історія.

Холостяк 12 сезон знову перенесли

Одним із перших свій коментар залишив Григорій Решетнік, незмінний ведучий передачі. Він написав дуже натхненні слова всім тим, хто так жадав поринути у світ кохання в останній день вересня:

“Ми чуємо, любимо, поважаємо своїх глядачів. Та пишаємося нашими військовими. Скоро. Обов’язково”

Проте, не всі прихильники так по-філософськи оцінили хід телеканалу, який, дозволимо собі припустити, не став транслювати розважальну програму через події у Запорізькій та Дніпропетровській області. Фанати поділилися своїми почуттями під публікацією:

  • “Як що зараз не на часі, то вже і не буде ні коли на часі. Можна і зовсім вже не показувати”
  • “Це капець. Хотілося хоч трішки відволіктися…”
  • “Шкода. Люди гинуть кожен день,але не можна ж кожного дня сумувати. У мене від постійного негативу звідусіль психіка вже не та. Хочеться відволіктись і подивитись щось приємне”

Нагадаємо, що “Холостяк” 12 сезон подарував нам нову зірку екранів. Нареченим цього разу став підприємець Алекс Топольський. Він походить з Галичини. Окрім своєї основної роботи, він активно займається спортом, обожнює тварин та пробує розвивати власні акторські навички. До речі, свого улюбленця-песика, він взяв з притулку для полишених собачок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.