Переможець “Голосу” Роман Сасанчин показав свою 9-місячну доньку від старшої за нього дружини: копія тато

Переможець проєкту "Голос країни" Роман Сасанчин в юному віці став чоловіком та батьком, до того ж дружина Іванна старша від Романа і це не завадило молодому подружжю народити маленьку доньку, яка дуже схожа на Романа.

Маленькій дочці Романа Сасанчина всього 9 місяців, але вже видно, що вона схожа на свого зіркового татуся. Дружина Іванна активно веде свій блог в соціальній мережі instagram де показує як вона справляється з роллю молодої матусі та без таємниць розповідає про свою новоутворену родину. Саме завдяки блогу Іванни вся країна може спостерігати за тим, як росте донька Сасанчина та як змінюється маленька з кожним місяцем.

Сам Роман не надто активно веде свій instagram, натомість фотографії з Елізабет в нього на сторінці є і він вражає тим, як донька схожа на нього. Хоча, коли діти маленькі, то важко сказати на кого саме вони схожі, можна виділити лише якісь окремі риси обличчя, наприклад, форма носика, колір оченят чи форму обличчя. А потім, діти ростуть і їх риси змінюються, тому в кожній родині є люди, які розділяються на два табори, комусь дитинка здається схожою на маму, а комусь на тата.

Насправді ж, Роман рано став батьком і багато хто думав, що він не впорається з цим завданням, але Сасанчин дивує своєю обізнаністю та піклуванням про дружину та малесеньку Елізабет.

На днях Елізабет потрапила у лікарню, через високу температуру, яка трималась три дні, та згодом виявилось, що у дівчинки є проблеми зі шлунком. І в цей час Роман попри свою зайнятість приїхав до дружини з донькою у лікарню та був там стільки, скільки було треба. Зараз з Елізабет все добре і вона з мамою вже вдома.

Тому, на нових фото, де видно як виросла донька Сасанчина, дуже помітно, що Елізабет становиться більш схожою на Рому. Але не слід забувати, що дівчинка росте і буде змінюватись не по днях, а по годинах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.