Давно вийшли з моди: ТОП-5 вечірніх суконь Оксани Марченко, від яких їй варто позбавитися (ФОТО)

Оксана Марченко стала однією з найбільш одіозних зірок нашого шоу-бізнесу. Зірка остаточно зруйнувала свою репутацію після 24-го лютого, коли за лічені години до війни втекла у Білорусь.

З кумирки у головну героїню мемів. Такий шлях зробила колишня улюблениця мільйонів, Оксана Марченко. Зірка почала втрачати свою репутацію після того, як довела всім, що тримається всіх політичних засад, які пропагує її чоловік екс-депутат і кум путіна, Віктор Медведчук.

ТОП-5 вечірніх суконь Оксани Марченко, від яких їй варто позбавитися

Нині образ ведучої “Україна має талант” став буквально підґгрунтям для жартів у мережі. Особливо активно народну творчість стимулювали відеозвернення зірки до лідерів різних держав, яких вона просила посприяти звільнити її чоловіка, якого затримали завдяки СБУ.

Втім, і колишні фото Марченко досі активно обговорюються. Під пильне око користувачів попали сукні, в яких раніше виходила на сцену “Х-фактору” та “Україна має талант”. Важко сказати, якому стилю надавала перевагу зірка. Здебільшого у неї були плаття, які просто своїм сяянням закривали світло софітів: все у камінні та паєтках. Любила додавати до свого наряду зірка і пишні графські зачіски.

Скандальна ведуча Оксана Марченко мала слабкість до коштовних суконь
ТОП-5 вечірніх суконь Оксани Марченко, від яких їй варто позбавитися

Дуже подобався ведучій силует “хвіст русалки”. Проте, його вже раніше демонструвала Маша Єфросініна, коли була на сцені “Євробачення-2005”, яке проводилося в Україні. На момент прогресивних шоу телеканалу СТБ цей фасон вже, можна сказати, був застарілим.

Обожнювала Марченко виходити на камери в таких собі королівських шатах з оксамиту та вишивки паєтками. Втім, і такі образи не сильно були оцінені глядачами.

Скандальна ведуча Оксана Марченко мала слабкість до коштовних суконь
ТОП-5 вечірніх суконь Оксани Марченко, від яких їй варто позбавитися

Нагадаємо, що Оксана має двох дітей. Старший син, від першого шлюбу, давно виріс та має вже власну родину. Цікаво, що невістка дуже схожа на свою свекруху. Пара подарувала знаменитій мамі онучка. Молодша дочка стала хрещеною російського агресора. Нині не відомо, чи допомагає путін родині свого кума, якого кілька днів тому обміняли на захисників Маріуполя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.